Annons
Annons


Frågor & svar om Los Angeles, San Francisco, eyeliners, hormonspiral och behåar


Hej Flora! Ville mest tacka för en fin blogg men sen har jag en fråga också, hoppas du inte tycker den är för personlig eller påträngande. Vad har du för bH:ar och vartifrån köper du dem? Är i behov av nya och vill ju hitta riktigt najsiga!

Annons

Hej gullis! De flesta av mina behåar är från Monki. Jag tycker om tunna utan byglar!

Alltså eyelinern!! hur får du den så jämn??? när jag försöker slutar det liksom alltid med att jag blir arg och måste börja om och sen ger upp, haha. Varje gång! Din mamma och hennes man ser för övrigt ut att bo så himla fint!!!!

Jag använder Kat Von D Tattoo Eyeliner i färgen Trooper och den är svinbra i sig självt! När den börjar bli torr så doppar jag bara den i lite vatten och gör några provstreck på handen (går alltid runt med svarta eyelinersträck på handen för övrigt) och sedan kör jag. Men sen så har jag ju också använt eyeliner varje dag sedan jag var typ 14 så då övar man ju upp den rätta knycken! Tackar å mamma och Calles vägnar <333

Alltså wow vad fint vill åka dit på en gång?? hur kommer det sej att du valde Lissabon av alla platser i världen att åka till?

När jag och SB var här förra våren så blev jag kär. Alltså jag gick runt och hyperventilerade och ba Sandra jag MÅSTE bo här någon gång. Så då bestämde jag mig helt enkelt. Också för att jag hade varit i San Francisco själv ett halvår tidigare och älskat den upplevelsen.

SÅ fint! Nån chans att du gör en liten LA-guide? Ska dit om tre veckor och skulle supergärna få några bra tips ?

Jag var där för kort för det! Bäst är att kika på inlägget jag gjorde från min vistelse. Såhär skrev min kompis när jag skulle åka dit: ”Sponant – griffith observatory, faaantastisk utsikt, man ser hela staden ovanfrån, finast i solnedgång ? silver lake ramen, suupergott. Ehhm. Melrose är en rolig shoppinggata/promenadgata, imorn är det stor loppmarknad där också. Sunset triangel/sunset junction – hipsterkaffe och farmersmarket idag. Sunset/edgemont, kolla karta. Crossroads!! En secondhand med helt blandat, ganska mycket nytt, massa bra skor. Finns i silverlake på en gata som heter hyperion och på sunset, sunset/hillhurst (kolla karta). Vermont i Los Feliz är en mysig gata, mysigt franskt kaffe där man kan ta en eftermiddagsdrink, sitta ute o titta på folk. Figaro bistrot heter det. Lite knäppa secondhandaffärer där också.”

Hej gullo! Berätta mer om San Francisco-promenaden – var startar den, var slutar den, hur lång tid tar den etc etc? Vore så glad för svar! ❤️

Hej! Den tar typ 2,5 timme och börjar vid Sea Cliff (i slutet av 32nd Ave). Du kan ta bussen som går på Geary och sedan promenera den sista biten till parkens början.  Jag brukar avsluta med brunch vid Judahlicious eller Outerlands på Judah Street, vid 44th Ave. Två vegovänliga och goa caféer. Spana även in Case for making och General store som ligger där. HÄR ÄR KARTA:

Hej Flora. Du skrev för någon månad sedan att du satt in en spiral, och jag skulle vilja ha en uppdatering om läget! Hur fungerar det för dig? Några biverkningar? Jag ska sätta in en jaydess-spiral (13,5 mg levonorgestrel) och är lite nervös. Det var den minsta av tre spiraler jag fick välja mellan, är det en sån du har också? Allt gott!

HELO. Nu har jag haft min spiral i… några månader. Kanske tre? Det har funkat absra. The downside är att min kille ibland kan känna tråden när vi ligger, the upside är att jag knappt har mens (och när jag har det freebleedar jag, det är för lite för att behöva mensskydd). Japp, jag har samma spiral som du! Jag har mått lite shaky på sistone och flera i kommentarsfältet har frågat om det kan ha med min spiral att göra, men jag har väldigt svårt att tro det. Den släpper ut hormoner i min kropp motsvarande ETT p-piller i månaden. Så summan av kardemumman är att jag är jättenöjd!

När jag lyssnar på er podcast så händer det ett par gånger per avsnitt att det liksom hoppar tillbaka ett par sekunder. svårt att förklara, men undrar om det är klippningen eller om det är min telefon det är fel på? Lyssnar ni av podden själva innan ni släpper den? Trodde det bara var en gång som det blivit fel, men det har hänt i flera avsnitt nu. Tänkte bara uppmärksamma er om det om det är så att det blivit fel i redigeringen eller fråga om det är spelaren som är fel. Krya på dig!

Hej! Hang in there, vi har kontaktat teknikavdelningen på Radioplay och hoppas kunna lösa det här så snart som möjligt! Tack för att du hör av dig <3

Hur hittar du alla människor att kompisdejta? Är det liksom redan bekanta eller finns det någon slags tindertjänst för kompisar som jag har missat? Kram!

Har haft ynnesten att folk faktiskt har hört av sig när jag har kommit till nya städer, folk som hittat mig via bloggen liksom. Men vet asmånga som träffas via olika facebookgrupper (Heja livet, Streetgäris, ”Svenskar i xxx). Samt mina kompisdejtsinlägg!

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar