Annons
Annons


Veckans lista! Vad jag ska göra/äta/läsa/skriva.


Veckans läsning:

Jag tänkte börja läsa Golden Boy av Abigail Tarttelin.

? Veckans planer:

Ikväll ska jag se Lalaland på bio med min nya portugisiska kompis Ana. På tisdag ska jag dricka öl med två svenska tjejer som bor här och på onsdag kommer Yrsa hit! YR-SA KOMM-ER HI-T. GRÅTER.

Annons

? Veckans skrivande:

Okej så förra veckan kom jag igång igen med mitt nya projekt! Så tillfredsställande. Och svårt. Skrev en hel del nytt och började strukturera upp berättelsen lite mer. Den här veckan ska jag fortsätta på samma sätt. Tre-fyra timmars skrivtid borde jag få till idag och i morgon. Jag och Yrs brukar ju skriva bra i varandras sällskap, så jag känner mig *hoppfull*. Ska även skriva två krönikor.

? Veckans snax:

De säljer kastanjer på gatorna här. Doftar så oerhört gott. Måste testa i veckan.

? Veckans planer:

Ser på Love säsong 2 nu, som är bra men långtifrån lika fantastiskt som Please Like Me som jag såg klart förra veckan. Den sista säsongen golvade mig totalt. Tror fan att det är den bästa serien jag vet.

? Veckans dryck:

Vinho verde. Så gott. Såhär säger wikipedia: Det gröna vinet odlas i nordvästra Portugal och det svala klimatet gör druvorna fattiga på socker och rika på syra. Därmed fås ett lätt, syrligt vin som ibland tillsätts socker för att mildra syran. De flesta vinho verdes kolsyras lätt före buteljering.

? Veckans väder:

? Veckans resmål

Vore mysigt att ta Yrsa till någon fin strand utanför Lissabon. Tips någon?

? Veckans blogginlägg:

Månadens skönhetsfavvos (har SÅ bra tips, pepp på att dela dem med er!), Och så måste vi ju fira bloggens tioårsjubileum på något vis. Tänkte även svara på några frågor och visa er vad jag har haft för mig den senaste tiden. Och tipsa om fina vårkläder. Vad vill ni mer läsa om?

17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar