Annons
Annons


Mina skönhetsfavvos mars 17 – hudkräm/ansiktstvätt/läppglans/wipes/solkräm för ansiktet


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag är SÅ peppad på det här inlägget, för jag är tokig i de här fem produkterna! Tror att ni också kommer gilla dem.

Hudkräm – NUXE Nirvanesque Enrichie Rich Smoothing Cream
Annonslänk till produkten här*

Annons

Jag och Isak fick varsin kräm i en goodiebag efter Elle Decorations-galan, och vi hade inga som helst förväntningar. Men alltså gud! ÄLSKAR denna. Han med. Den har en mild, nästan barnslig doft, och gör huden så himla mjuk och återfuktad. Jag använder den både morgon och kväll och tycker att den gör sig superbra med min foundation.

Ansiktstvätt – Dermalogica Start Clear
Annonslänk till produkten här*

Jag har använt den här ansiktsvätten i tre veckor och tycker väldigt mycket om den. Varje kväll tar jag bort ögonsminket med en olja och sedan tvättar jag ansiktet och halsen med denna, och då har jag alltid smink på händerna. Därför är det så smidigt att man trycker på en liten knapp så att locket öppnas. Jag brukar även tvåla in mig med den på bröstet och ryggen när jag duschar, där jag också får finnar i bland. Tips!

Läppglans – Anastasia Lip Gloss i färgen Vintage
Kan köpas här

Okej, jag är alltid på jakt efter den perfekta läpprodukten, som är välpigmenterad i en nyans strax mörkare än mina egna läppar, och som sitter kvar utan att torka ut. Nu hörni! Nu har jag hittat den! Det här läppglanset är liksom mjukt på läpparna, och färgen sitter kvar även när glanset har försvunnit. Dagtid brukar jag bita av lite av färgen på ett papper för att få ett ”naturligare” look utan så mycket glans (har det exempelvis här), men på kvällen smackar jag på med mer glans. För att läpparna ska bli så lena som möjligt så använder jag …

Wipes – KIKO Pure Clean Scrub&Peel
Kan köpas här

… dessa ansiktswipes för att försiktigt skrubba bord torr hud på läpparna. Wipesen har nämligen en sida som är lite knottrig. Läpparna blir supermjuka och även lite plumpade av blodcirkulationen! M-hm.

Solkräm för ansiktet – Rituals Sun protecting face cream spf 50
Kan köpas här

Om det är något som jag har haft fett mycket ångest över så är det att ha solkräm på min acnebenägna hy. Det känns som att det alltid poppar upp sjuttioåtta finnar efter att jag har smort in mig med solkräm. Men! Nu har jag testat Rituals face cream och den är så sjukt bra. Superlätt på huden, dryg, luktar gott och känns mer som en vanlig hudkräm än en läskig solkräm. Och jag har inte fått finnar av den, peppar peppar! Har använt den i två veckor sedan jag kom till Portugal. Varje dag. Viktigt att smörja in sig you guys, speciellt om man håller på med olika syramasker eller så (vilket jag inte gör när jag är här i solen). Men också annars. Superviktigt.

*Annonslänkar innebär att jag tjänar några öre per klick till återförsäljaren.

Har du någon favoritprodukt just nu?

MER LÄSNING:

SKÖNHETSFAVVOS FEBRUARI 17
SKÖNHETSFAVVOS JANUARI 17
SKÖNHETSFAVVOS SEPTEMBER 16
SKÖNHETSFAVVOS JANUARI 16

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar