Annons
Annons


Första Yrsadagen i Lissabon


I torsdags vaknade jag upp bredvid denna!!! Så sjukt fint att ha sällis.

Jag gjorde chokladchiapudding till oss (hon! är! väl! kompis! med! en! bloggare!) och så åt vi frukost med balkongdörrarna öppna.

Annons

Sen gjorde vi oss i ordning. Jag brukar bära fram spegeln till fönstret för att få bäst sminkljus. Vsg för (självklart?) tips.

”Kan du ta en bild på mig framför mitt favorithus Yrsa?”

Vi satte oss på Copenhagen Coffee Lab och skrev i några timmar. Vid klockan 12 sharp var det dags för lunch. Så gott med mogen mango i sallad herreguuuud.

Intill cafét finns ett torg som jag tycker mycket om. Praça das Flores.

Vi gick runt i Principe Real en stund. Det är en sjukt fin del av stan du måste promenera runt i om du kommer hit! Med snajdiga butiker, bra matställen och fina parker.

Sen kom vi ut på Miradouro de São Pedro de Alcântara. Så fint där.

Vi satte oss ner på en bänk och tittade på gatukonstnärerna och skolklasserna.

Frågade några om de kunde ta en bild på oss som vi kan titta på när vi är gamla. Satt och killade det där håret i typ två timmar. Å hon läste ut sin bok!

”Flora, man kan tro att du bara väljer ut de allra finaste husen och lägger ut dem på Instagram, men fan, alla hus här är ju helt galna.”

Vi käkade middag på Vegana burgers. Som att äta middag i ett sjukhus, men bara veganska burgare på menyn! Vi var så sjukt energidippade och hungriga här och lekte lekar för att överleva.

En öl på det.

Vi satte oss på en bar och skrev en liten stund, tills vi ba ”ehhh, ska vi gå hem och titta på Therese Lindgren i sängen i stället?”. Så det gjorde vi.

Yrs <3

 

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar