Annons
Annons


VECKANS LISTA – vad jag ska skriva/läsa/göra


Veckans läsning:

Jag läser Bilder som inte angår mig av Felicia Stenroth och Golden Boy av Abigail Tarttelin. En språkdriven historia och en historiedriven. Bra för skrivinspo!

? Veckans planer:

Stranden idag, jobba i morgon och sedan ha Agnes och Gustav på middag, träffa en Linnea på onsdag, skrivdejta Mia på fredag och tvätta och podda, men sedan vet jag inte! Funderar dock på att inte göra så mycket mer än så, måste verkligen skriva och jobba. Har jobbpausat lite när Yrsa har varit här så det blir en del att ta igen. Men nåt kul borde jag ju hittepå i helgen också. Lär bli rätt mycket parkhäng pga SOL och SOMMAR.

Annons

? Veckans nedräkning:

Isak som kommer hit om tio dagar :””)

? Veckans skrivande:

Från och med onsdag så blir det två sidor text om dagen har jag bestämt. Ska skriva en krönika också.

? Veckans snax:

PISTAGENÖTTER.

? Veckans tv-serie:

Ska se klart Love säsong 2. Sen måste jag hitta någonstans jag kan se Girls, för HBO Nordic funkar inte härifrån :(((

? Veckans dryck:

Miniflaskor Super Bock. Så kallt och gott med några klunkar bärs när man kommer hem.

? Veckans väder:

GRÅTER.

? Veckans resmål

Idag ska jag och Yrs åka till stranden!  MJAO.

? Veckans blogginlägg:

Jag har en massa fejna bilder från helgen, och tänkte tipsa om lite fina vårkläder (hann ej förra veckan). Plus har ett göttigt inlägg om onani på gång. Kanske berätta om mina sommarplaner också? Lite musiktips? Vill veta vad ni vill läsa om!

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar