Annons
Annons


Fredagskväll med bordsklotter och körsbärslikör


Hallå jag måste visa er vår fredagskväll. Den var så go.

Topp fem bra saker i livet: piffa tillsammans med en polare. Med ett hav av smink på golvet, kallt vin i glaset, snacks och musik ur en skränig dator.

Annons

Man får tvätta händerna då och då för att inte få olivsaft och chipsfett i ansiktet när man sminkar sig.

Gustav och Agnes tog oss till Casa Intendente. Där satt vi och pratade om exempelvis tinder, backpacking och att bli neddrogad. Ehe är vi millennials eller.

När det mörknat tog de oss till en illegal chinese i ett bostadshus, där man plingar på dörren för att bli insläppt och sedan knökar ihop sig i en lägenhet för att beställa. Här är Luis och Svante.

Vi var bröliga och ritade av varandra på ett inte-titta-på-pappret-inte-släppa-pennan-vis. Ibland slutade bläckpennorna funka för att underlaget blivit så flottig av all vår mat.

Agge gjorde mig såhär golli.

Gustav är en sån jäkla amazing tourist guide. ”Okej stopp, här ska vi stanna och dricka ginja (surkörsbärslikör), vänta, här måste vi stanna och dricka amarguinha (mandellikör)”.

Kan vi bara stanna upp och kolla på hur gulliga dessa är? Står här på gatan och dricker likör med sina lillfinger i vädret.

Sen, efter popcorn och mer öl, gick vi till ZDB och dansade på ett inrökt litet technogolv. Promenerade hem för de sluttande kalkstensgatorna, hängde ut kläderna på tvättstrecket och somnade intill varandra.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar