Annons
Annons


Onanera mera


Annonssamarbete med Smile Makers.

När jag var precis mellan barn och tonåring frågade min kompis mig om jag brukade onanera. Jag flög upp ur soffan och sa ”va, nej, det är klart jag inte gör”. Hon sa att hon inte heller gjorde det.

Annons

Men. Det gjorde jag ju. Jag visste hur jag kunde skruva av munstycket på duschen för att få en lagom hård stråle och jag visste precis hur jag skulle spänna benen för att orgasmen skulle hålla i sig längre. Men det tog flera år innan jag vågade prata om det.

Jag tänker att onani är en fucking gåva till mänskligheten. Alltså fatta – vi har kroppsdelar som vi kan ta på, helt utan någon annans hjälp, och uppleva stark njutning. Oavsett om man får orgasm eller inte.

Idag sitter jag och mina kompisar ofta och jämför vibratorer och tekniker. Vi kan göra det hur länge som helst. Jag har lärt mig mer om min egen kropp (mycket tack vare OMGYES, googla det!) och kan därför njuta mer när jag ska ha sex med någon annan. Eller när jag ligger med mig själv.

Smilemakers är ett företag som gör svingulliga (och bra!) vibratorer och arbetar för att sänka tabut kring kvinnors sexuella njutning. När de frågade om jag ville samarbeta så kände jag bara EH JA.De jobbar även med FN och Malaysias hälsodepartement för att utbilda unga kvinnor sexuellt välmående (sexleksaker är tydligen olagliga där!?).

Nu har de tagit fram en rabattkod, flora, som ger dig 15% på sortimentet på Smilemakerscollection.com.

Johanna, som jag haft kontakt med inför det här samarbetet, berättade att de blivit nedtagna från Instagram i 3 månader för att deras konto ansågs vara provocerande och dåligt för att det uppmuntrade till sex. ALLTSÅ. De får inte heller annonsera på Facebook, Instagram eller Google. VÄRLDEN VAD SKER.

När vi onanerar utsöndras endorfiner i kroppen, vilket gör oss gladare och piggare. Det är alltså en fin ångestdämpande metod som också sänker stressnivån i kroppen. Det gör även att vi sover bättre och får ett starkare hjärta :’)

Jag läste att 70% av fittbärare upplever smärta under sex, och att nästan hälften av dessa inte vågar berätta det för sin partner att de behöver glidmedel. Alltså you guys. Ni VILL använda glidmedel. Blir femtioelva gånger skönare tycker jag. Och sex ska vara skönt.

Jag och Frida har pratat om det här en del i podden. Vi har exempelvis gjort en orgasmskola i avsnitt 31. Lyssna vetja!

Puss och ha det så skönt idag.

Annonssamarbete med Smilemakers

24 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar