Annons
Annons


I Graça med Linnea


Hej. Hoppas att du mår okej och att du har haft en helg med många långa kramar.

Jag tänkte visa några bilder från min onsdagskväll.

Efter att jag suttit och skrivit på eftermiddagen så promenerade jag bort till Graça för en kompisdejt med Linnea. Kan verkligen tipsa om det området om du ska resa till Lissabon. Så jäkla mysikt.

Annons

Vi gick till en vegansk restaurang som var halvbra. Som vanligt när jag blir hungrig här så hade köket inte ens öppnat än, man äter absolut inte innan åtta och nu var klockan… sex. Hehe. Så vi åt hummus och någon slags seitangrej och drack öl och lärde känna varandra.

Sen fick vi springa bort till Miradouro Sophia de Mello Breyner Andresen finaste utsiktsplatsen hittills (ser du, jag skriver utsiktsplats nu inte utkiksplats) för att se solnedgången. Här stod vi och gapade en stund.

Hej staden.

Några turister erbjöd sig att fota oss 😀 😀

Här stod vi och pratade om kärleken och att resa ensam och att våga byta riktning.

Och när det blivit mörkt tog vi följe genom de stimmiga gränderna bort mot Bairro Alto.

Idag ska jag åka till stranden med Gustav. Känns fint. Hejdå hörs snart. <3

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar