Annons
Annons


Mina tankar om veckan som kommer


Veckans läsning:

Jag är halvvägs genom novellsamlingen Båten av Nam Le, och om jag hinner läsa klart den ska jag börja på I Love Dick av Chris Kraus, som vi ska läsa med bokklubben.

? Veckans planer:

Idag ska jag och Mia sitta och skriva på café, på tisdag hoppas jag sitta på en miradouro (utsiktsplats) med Astrid i kvällssolen och så träffar jag nog några andra Lissabongullisar! Men framförallt kommer min lover hit på torsdag! JAG HAR GLÖMT HUR MAN HÅNGLAR :S

Annons

? Veckans pepp:

Kommer ligga intill den här personen IRL!!!!!

? Veckans vackra:

Kärlek vinner över hat <3

? Veckans skrivande:

Måndag till onsdag blir det två sidor text om dagen hoppas jag. Sånt där är ju svårt att förutspå men det är min målbild. Och så ska jag skriva en krönika.

? Veckans snax:

Har en grej för kornichonger just nu. Hehe okej googlade just det där och det heter tydlig cornichon. Små, inlagda salta gurkor som är megakrispiga och perfekta att äta i hettan.

? Veckans tv-serie:

Tänkte kolla sista säsongen Girls! SÅ PEPP HAR HÖRT SÅ MYCKET BRA.

? Veckans väder:

Hoppsan hejsan.

? Veckans resmål

Vill jobba undan så mycket som möjligt innan Sakkeman kommer, så även om allt jag vill är bada i havet så blir det nog till att sitta i skuggan med datorn. Helt okej det med. Det finns ju kall öl. Men vi kanske åker till stranden i helgen, vem vet!

? Veckans citat:

Av Maya Angelou.

? Veckans blogginlägg:

Klockan 14 idag kommer ett inlägg med en massa fina vårskor, och så tänkte jag tipsa om vegansk påskmat, en ljudbok jag gillar, plus en hel del Lissabondokumentation. Och mina sommarplaner. Du vet att jag älskar önskerubriker, så om du har förslag – kör i vind.

20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar