Annons
Annons


Flora & Frida avsnitt 51 – Rate my dick


I veckans poddavsnitt pratar vi om hur vi upplevde dådet i Stockholm förra helgen och hur vi förhåller oss till ensamhet. Är det viktigt att trivas i sitt eget sällskap, och hur lär man sig i sådana fall att göra det? Jag berättar om hur det känns för mig att bo själv i Portugal, vad som är jobbigt och vad som är härligt. Hur vågar man flytta?

Annons

Jag berättar också om hur det går för mig att skriva bok nummer två! Hur skiljer det sig från processen när jag skrev Stanna?

Samt liten uppdatering om hur Frida mår nu (i förra avsnittet, som var ett gråtigt, berättade hon om sin utbrändhet) och lite gott snack om hur man kan tänka när man skickar nakenbilder.

 


 

Vill dela med dig av någon tips eller tanke? Eller har du en fråga? Skicka en ljudfil till [email protected], märk mailet med ”lyssnarfråga”. Eller ladda upp något på Instagram med hashtaggen #florafrida.

Lyssna på avsnittet nedan, i din poddapp eller på Radioplay.se.

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar