Annons
Annons


Isaks fuskfödelsedag med tema lyxpensionär


Isak fyllde tjugofem i mars, men då hade jag redan åkt till Portugal. Så när han kom hit sa jag ”på söndag fyller du år, bara så du vet”.

På morgonen fick han sång och kaffe på sängen och ett kuvert med orden ”jag ska fira dig i ett dygn och lite till”.

Annons

Ska jag visa vad vi gjorde? Okej let’s go.

Vi käkade megabrunch på La Boulangerie, som är ett bageri/café/restaurang som vi passerat av en slump dagen innan och som vi tyckte verkade mysigt. Den frukosten!!

Födelsedagsbarnet! Isak hälsar att han inte var ett dugg sur, bara hungrig.

Det här var vår frukostutsikt kan jag passa på att meddela.

Sen promenerade vi hemåt igen, genom Santos.

Och när vi kom in i lägenheten sa jag ”packa badkläder och något att ha på dig ikväll, taxin kommer strax”, och så stoppade jag ner rena underkläder och tandborstar i min väska utan att han märkte något.

Och så kom vi fram hit, till Memmo Alfama Hotel.

De frågade mig i vintras om jag ville bo där en natt, och eh ja, det ville jag. Vi fick alltså ett rum där i utbyte mot att jag bloggade och instagrammade därifrån, med mina egna åsikter förstås. Jag passade på att boka det datum som jag visste att Isak skulle vara här.

Vi fick pasteis de nata som välkomsgåva, golligt va.

Det var tjugofem grader ute så vi stationerade oss vid hotellets pool ganska så direkt.

Jag läste I love Dick (och pinkade på terrassen?) i ny baddräkt från & Other Stories.

Det var så grönt där. Hotellet är ett gammalt bageri och skofabrik, och så jävla fint! Alltså kan med handen på hjärtat rekommendera detta plejs SÅ starkt. Jag och Isak gick runt och ba ehhhh is this for real.

Sen gjorde vi oss middagsfina.

Och lyssnade på Harry Styles.

Varför gå till en restaurang när vi kan äta middag med den här utsikten, resonerade vi.

Jo tack Lissabon jag vet att du är fin, sluta tjata.

Mamma på semester.

Och så beställde vi in middag. Grönt vin exempelvis.

Och jag åt en helt stört god rätt med sötpotatispuré, rostade grönsaker och kastanjer!! Holy heaven.

Grattis och hurra hurra till dig Issepisse.

17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar