Annons
Annons


Krönika: ”Den här känslan är det lågfrekventa ljudet, valsången, som jag plötsligt hör och därför ska simma mot.”


Hej kompis. Jag och Isak är i ett hus på den portugisiska landsbygden, tre timmar söder om Lissabon. Är så jävla lugn och tillfreds här, men har ändå hunnit känna den klassiska snart-är-detta-över-ångesten. Men försöker jobba lite på min mindfulness :-))) Följ mig på instagram för att se mer från vår roadtrip!

Annons

Tänkte i alla fall länka till en krönika som jag skrev förra veckan, när jag var superängslig över att söka en skola. Vill helst inte säga vilken, så nojig över allt, men får antagningsbesked i juni. GUD. Vi får väl se. Annars påt igen nästa år! Bianca Kronlöf sökte scenskolan åtta gånger innan hon blev antagen <3333

Att skriva den här krönikan är att inte skriva det personliga brevet. Jag vill inte skriva det personliga brevet. Jag har hjärtklappning när jag skriver den här krönikan som jag skriver för att inte skriva det personliga brevet.”

LÄS KRÖNIKAN HÄR.

Har du sökt någon skola nyligen? Berätta plz.

4 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar