Annons
Annons


Hitta en ny vän, gå på kompisdejt!


Okej babes, you know the drill! Detta kommentarsfält tillägnas er som vill träffa nya människor. Vanligtvis brukar dessa inlägg få flera hundra kommentarer och jag har fått fett många mail om folk som fått vänner på detta vis, över hela världen. Har sammanställt några sådana storys i ett inlägg här. Dör en mycket harmonisk död.

Annons

Nicole och Yrsa får vara poster girls för det här inlägget, för de har träffats genom nätet! Och jag och Yrsa blev ju faktiskt polare genom en kompisdejt, vilket vi gjort väldigt tydlig på olika håll :-)))) Vi har blivit intervjuade om detta i både SvD och P4! Där delade vi med oss av våra bästa kompisdejtingtips.

Jag har även skrivit en krönika på ämnet här: ”Varför tror vi att vi bara kan dejta partners – varför inte vänner?”

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

PUSS och hoppas du hittar någon fin!

110 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar