Annons
Annons


På sistone


Jag har så många bilder på min telefon som jag inte har hunnit visa er. Ibland tänker jag att allt måste berättas kronologiskt, att det jag gjorde idag inte kan visas upp förrän jag publicerat bilderna från förra veckan, men så måste det ju såklart inte vara. Här kommer elva random bilder från den senaste tiden:

Annons

En kväll hängde jag på Park, som är en dold rooftop bar med sjuk utsikt, ovanpå ett parkeringshus.

Var där med Astrid som är så jävla smart och go.

Miia och jag ses flera gånger i veckan och skriver. Här var vi på Le Petit Prince i Principe Real och drack cold brew med handmålad logga. Fint.

Här är en gullig bild på en person jag saknar så jävla mycket. Han har så vackra händer, vill hålla i dem.

Jag och Agy satt och skrev en eftermiddag på Casa Intependente.

Sedan anslöt Luis och Gustav, och rätt var det var kom Kajsa och Per in genom dörren! Jag hade helt missat deras sms om att de var på väg så jag skrek rakt ut. Så jävla fint att se dem igen.

Efteråt gick jag och Agnes till illegala kinesen och åt dumplings och nudlar och kontemplerade lejvet. Så fint hur hon och grabben bakom poserar likadant här.

Isak tog den här bilden på mig när jag plåstrade om mina fossingar. Lifehack är att sätta plåster på fötterna INNAN det blir blåsor eller sår, men där man känner att skorna skaver lite. Då slipper man skavsår! Jag går alltid runt med plåster i väskan. Varsågod för tips.

Hittade vegansk gnocchi på Celeiro (en ekologisk affär/hälsokost/vegolivsmedelsbutikstjosan här i Lisboa) och åt det flera dagar i rad. Godast är med ugnsrostade körsbärstomater med massa massa vitlök, men här är det ugnsrostad paprika, rödlök, vitlök och massa koriander. Mm. Gnocchi.

Här är Agnes (japp har två friends här som heter så) som jag har börjat springa tillsammans med! Eller ja, vi har bara gjort det två gånger, men ändå. Hon är en så cool person, har tillbringat en massa tid till fjälls och jobbat på fjällstation och grejer. Tänkte kanske intervjua henne om det om någon skulle vara intresserad? I know I am!

Idag sprang vi i alla fall längs floden i lagom prattempo och snackade ångest och konflikträdsla och sånt där. Vi kommer typ in på sådana ämnen på en sekund och sen så tjoff tjoff tjoff så hade vi sprungit vår runda och ger varandra en svettig kram och skiljs åt. Men först bad jag henne ta en bild på mig med mitt sprojlans nya skrubbsår. Har inte haft ett sådant på tio år, minst.

Okej det var allt för ikväll. Lemme know: är sådana här inlägg kul även fast de inte har någon vidare *dramaturgi*?

Ps. Influencers of Sweden gör en undersökning om förtroendet för influencers. Svara supergärna på den så att vi får större förståelse för vad ni gillar/inte gillar.

23 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar