Annons
Annons


Söndag på stranden + Veckans lista


Har inte gjort en veckans lista på några veckor (tycker ni om dem förresten??), har typ inte haft några planer utan bejakat den portugisiska mentaliteten *vi tar det som det kommer*. Men den här veckan är lite annorlunda.

Annons

Pyntar det här inlägget med bilder från igår när jag, Agnes, Gustav och deras kompisar Nicola och Maria var på Praia de Santo Amaro. Klämde pormaskar, käkade potatissallad, drack hundra liter vatten och badade därför en gång i kvarten ;-)))) Och jag fick en fotoidé som jag absolut ville att de skulle ställa upp på. Vad tycker ni, blev det fint?:

Veckans stora förändring:

Jag åker hem från Lissabon på torsdag. Helt jävla sjukt att mina två månader redan har tagit slut. Att jag har druckit mitt morgonkaffe i den här soffan i femtiofem dagar och så plötsligt ska det ta slut.

? Veckans Lissabonplaner:

I dag ska jag sitta och jobba någonstans, ligga och läsa i en park också, i morgon ska jag spela in podd och sedan träffa min springkompis Agnes och kuta lite längs floden, på onsdag ska jag äta brunch med Astrid och på kvällen ska jag bjuda Gustav och Agnes på middag. Och så vill jag träffa Miia. Annars ska jag: promenera längs floden, köpa samosas från Celeiro, dricka öl eller kaffe på en miradouro med utsikt över hela jävla staden och sitta i någon park och läsa.

Åh.

Nu slår det mig att jag ska härifrån. Fy fan vad sorgligt.

? Veckans Stockholmsplaner:

Såg att det ska bli sol och femton grader i Stockholm i helgen! På torsdag kväll blir jag hämtad av Yrsa (som precis fått körkort bowchickawowow!) och Isak på Arlanda <33333 och sen ska jag och Isse hem till MIN LÄGGA. På fredag ska jag hänga med Yrsa på dagen, vara med i en youtubegrej på eftermiddagen (visar när den ligger ute!) och sedan gå på Handelsspexet med Johanna där My är med! På lördag ska jag bara hänga med Isak och på söndag ska jag bokklubba! Med bokklubben obviously, som jag saknar så in i helvetes mycket.

Veckans läsning:

Ska jag lyckas läsa ut I Love Dick innan den ska återlämnas till Miia tro?

? Veckans skrivande:

Ska sitta några timmar per dag. Vore fint om jag fick ihop lite ny text innan jag åker. Kan meddela att jag passerade 100 A4-sidor i mitt dokument häromdagen! Obs att mycket är oredigerat och en hel del kommer strykas, men ÄNDÅ.

? Veckans mat:

Ska äta så mycket färsk mango att hela jag förvandlas till en. Men är pepp på att gå till några av mina favoritrestauranger här, en sista gång.

? Veckans tv-serie:

Har tittat på OITNB på sistone! Nya säsongen har läckt ju. Tycker att det är betydligt segare än vanligt dock? Men också spännande.

? Veckans köp:

Planerar att bunkra upp med trosor från Tezenis för de är så sköna, köpa en ny Kat Von D Tattoo Eyeliner och en ny ögonskuggspalett! Vill ha en med mörkbruna toner, någon som har tips? Juste, måste köpa nya kastruller till lägenheten också för jag har tydligen haft sönder två stycken. Toppen.

? Veckans väder:

I dag blir det tjugosex grader, huvaligen som Bodil Malmstens Momma skulle säga, och tis-tors ska det regna :'(. Nåja, kan åtminstone sysselsätta mig med mitt bästa Lissabonintresse: räkna antalet personer som halkar i backen utanför mig.

? Veckans blogginlägg:

Jag ska berätta om min fredag, ge några ljudbokstips, visa en massa samlade bilder som jag tagit med mobilen och… vad mer? Kom med förslag!

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar