Annons
Annons


Veckans lista – vad jag ska läsa/skriva/äta/titta på/göra


flora yrsa

? Veckans skrivande:

Jag räknar inte med att få något skönlitterärt skrivande gjort den här veckan, så mycket annat som ska kirras när jag är tillbaka i stan, men däremot ska jag skriva en krönika.

Veckans läsning:

Bli som folk av Stina Stoor.

Veckans teveserie:

Vill se Big little lies på HBO Nordic. Och Girls! Har fortfarande inte sett nya säsongen. Får se vad som hinns med.

Veckans jobb:

Idag ska jag jobba ikapp med olika saker och sedan podda, i morgon ska jag plåtas inför en rolig kampanj, på onsdag ska jag signera ett gäng böcker (ska tävla ut!) och på fredag har Radioplay (där vår podd Flora & Frida ligger) workshop nästan hela dagen. Och så ska jag blogga, göra några samarbeten och gå på ett gäng möten. Pang på.

? Veckans planer utanför jobbet:

Ikväll ska jag käka middag med Maja och Kajsa, på onsdag ska jag gå på en prisceremoni, på torsdag är det vårmingel med Aller media (som Baaam.se är en del av) och på lördag ska jag äta brunch och dricka drinkar! Vore mysigt med en dagsfylla. Och så har jag en psykologtid på torsdag. Ny person och plats! Kan bli spännande.

? Veckans mat:

Annons

Jag är sugen på korv med bröd.

Veckans köp:

Dammsugarpåsar :-))) Toapapper :-)))

? Veckans väder:

Sommar i helgen!!

? Veckans blogginlägg:

Jag har fina bilder från helgen, ska boktipsa och kanske klämma ur mig den där Lissabonguiden om jag hinner! Tänkte tipsa om lite olika studentoutfits också, för det har många frågat om. Ge mig önskeinlägg tack!

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar