Annons
Annons


Lördagen som skulle bli bra


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

I lördags skulle jag och Isak ha date day, eller liksom en första heldag efter att jag kommit hem till Stockholm igen. Efter en lugn morgon hemma gick vi till Eatnam på Odenplan för att äta vietnamesiskt och få mat i tänderna.

Annons

Jag beställde färska vårrullar som var smarriga men jag tyckte att såsen var för söt. Vårrullar kommer ofta som förrätt men då kan man beställa x2 så blir det en huvudrätt. Vsg för tips.

Personalen var jättetrevlig och lokalen var fin. Isak tog friterade vårrullar (goda!) som låg på någon risnudelsallad som var lite halvtråkig. Tre av fem i restaurangbetyg!

Sedan promenerade vi till Apartment Store, en pop up-butik som Esteriör har haft tillsammans med Houzz. Det är Isaks bästa polare Henke och Zandra som driver inredningsfirma, och som hade inrett en svinstor lägenhet tillsammans med Houzz där allt gick att köpa. Jag lyckades komma dit dagen innan stängning, pjuh!

Kan jag också få ha ett rosa rum fyllt av växter tack.

Min cykel fick bo i lägenheten under pop up:en. Hej cykeln! Måste förresten byta ut styret på den tror jag, efter min lelle krock förrförra året är jag så himla nervös inför att cykla runt. Speciellt när man ligger framåtlutad sådär.

Dessa fåtöljer herreguu.

Här vill man ta sig ett bad visst vill man.

(Gammal jacka från Weekday, byxor från Monki och skjorta från Gant Rugger – annonslänk)

Sen gick vi på stan en stund. Fick blommor från Bunches, Svängde in på Marimekko där de hade någon slags vårfest, norpade ett glas bubbel och hängde runt en liten stund.

Sen fick jag ett så starkt ångestpåslag. Vi tog oss till Djurgården och jag panikgrät på en bänk och fick så jävla starka känslor av meningslöshet. Låg på en gräsplätt och djupandades ner i maskrosorna och när jag fått ventilera och böla och bli klappad på så kändes det lite lättare. Då gick vi och fikade.

Det är väl så det är. Att komma tillbaka efter en tid utomlands och känna sån press på att allt ska vara bra, att man ska känna sig på topp. Men jag tänker att det handlar om att släppa den tankarna och bara försöka vara lite mer chill. Och ge mig själv tid till att vänja mig vid allt.

Isak. Så fin.

På kvällen mådde jag bra igen. Alltså denna kropp works in mysterious ways. Vi hade bord på Hobo Hotell för att testa deras avsmakningsmeny. Jag fick en vegansk variant som var väldigt god. Sen beställde vi in en chokladefterrätt (den heter Manjari Chocolate på menyn) som var insanely god. Obs ej vegansk men ibland tränger denna kropp choklad och glass.

Hade så jävla roligt med den här personen.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar