Annons
Annons


En outfit från igår + veckans poddavsnitt


@florawis

Igår gick jag klädd såhär! Obs att den här tunna jackan från Monki var FÖR VARM. It’s happening.

@florawis

Jacka från Monki, väska från Accent, tröja från Ebay, skor från Vagabond och byxor från H&M.

@florawis

I veckans podd är jag och Frida återförenade. FINALLY. Vi pratar om ett personlighetstest vi har gjort och hur knäppt det är när ens styrkor och svagheter radas upp och visar sig stämma (testa dig själv här).

Annons

Vi pratar också om att bli bortviftad inom psykvården och att alla borde vara lite mer som Gustav Norén, dvs lite mer ifrågasättande. Speciellt i Stockholm, där folk hypar exakt samma saker för att det inte finns utrymme för annat. Heh. Kan vara så att vi rantar rejält mot slutet, det är väldigt tydligt att vi är sköra nu för tiden. Som Frida säger i avsnittet: Hela den här podden är lite som att vi backpackar i Asien för att försöka *hitta oss själva*. Welcome and join our ride.

Vi avslutar avsnittet med låten Keep My Head Up av LNKAY (min kompis Ellen!) som släpps idag. Jag kan inte sluta sjunga på den. På riktigt. Nynnar hela tiden. Den 31 maj är det releasefest på Hilma i Stockholm, och då premiärvisas även videon. Kom! Hutlöst pepp.

 

4 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar