Annons
Annons


Min första vecka i Stockholm: möte med förläggare & återföreningar


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag fick en kommentar som löd ”jag saknar dina inlägg”. Och jag förstår det, jag har varit lite frånvarande här på bloggen den senaste veckan. Inte hunnit med att släppa in er i livet riktigt. Haft mycket jobb och oro och sånt, men nu börjar det lätta. Så ni vet.

Annons

Här kommer ett gäng bilder från den senaste veckan, några highlights:

Dagen efter att jag hade landat i Sverige så åkte jag hem till Yrsa och hennes nya lägga. Så djävulskt fint att se henne igen efter en månad isär. Vi är inte menade att ha distansförhållande.

Jag hade med mig mat och blomma.

Sen tog vi en promme till Vinterviken.

Alla vitsippor behövde sparas i min telefon.

VÅR! Och redan sommar!

I måndags åt jag middag med Kajsa och Maja. Jag tog hissen ner till Maja med en flaska bubbel i näven och de hade lagat pasta. Lite tårar blev det, för vi har känt varandra så länge nu, gått igenom så mycket, och det är så stort.

I torsdags hade jag möte med min förläggare Kaa. Hon hade läst de 40 första sidorna i mitt nya bokmanus och hade lite tankar. Vi har inte skrivit något kontrakt eller så, men det är fint att få bolla texten med någon under skrivandets gång.

För mig är det inte så läskigt att dela text mitt i processen, när man har pluggat skrivande så gör man ju det varje vecka med sina klasskompisar och lärare, men det är klart att det blir en större grej när det faktiskt är en förläggare som ger sin feedback. Det kändes i alla fall bra! Nu har jag bara en triljard till sidor att skriva :-))))

Sedan mötte jag upp Isak och spontanlunchade med honom. Har längtat efter att kunna göra det.

Jag åt en bibimbap från Arirang som var svajnigt god.

En tisdag blev spontant en tacotisdag när vi handlade en massa mat och åkte hem till Kakan och Nille för att äta. Vi hade med oss Henrik på facetime (han var sjuk och satt hemma) och lekte kändisleken.

Här är jag i ny favvotröja från Weekday (annonslänk).

I fredags jobbade jag som en gnu men mötte upp Andrea, Louise och Yrsa i Vasaparken vid lunchtid.

Det var 26 grader i solen och så varmt att vi svettades i bikini.

På kvällen såg jag Det var inte jag. Igen. med Jesper Waldersten på Stadsteatern. Det var som en entimmes performance där de blandade livemåleri, musik poesi, dans och modedesign. Jag älskade det.

”Gnid dig mot en tonåring om du har torr hy.”
”Ge förlåtet en chans.”

Efteråt gick jag, mamma, Isak och Calle och käkade middag ihop på Paradiso. Det var gosigt.

Puss och kram vi hörs i morgon <3 Då berättar jag om resten av min helg som var väldigt fin.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar