Annons
Annons


Sånt jag sparat på Instagram


Ingen har väl missat att Instagram har en sån där save post-funktion nu. ÄNTLIGEN. Vet inte hur många screenshots jag har i en mapp på min telefon (har 25 000 foton totalt, no joke), men nu kan jag alltså ha de från Instagram samlade. Ska vi titta på några stycken? Let’s.

Annons

1. Den här bokklubben, via Hannaingman, som hittade varandra via min blogg! Alltså jag tror jag smäller av. Den finaste gåva en Flora kan få.

2. Fin Bea Hansson i basker. Jag bar alltid basker när jag var fjorton, sen slängde jag varenda en. R.I.P.

3. Ett konstverk av Maria__Sosa som jag tycker är helt underbart. Alltså verkligen helt, helt underbart. Skulle vilja göra något liknande med mina vänner.

4. Mat! Som är god! Dvs toasts med avokado och vita bönor i tomatsås, signerat Laura.

5. Fanny är kommunikatör på Världsnaturfonden WWF och lade upp denna quote. Älskart.

6. En steam bun som Siri Barje lade upp och som jag tyckte verkade helt enormt god. När jag blir äldre och tänker tillbaka på mattrender på tjugohundratiotalet tror jag att jag kommer minnas färgglad mat med många toppings och tillbehör.

7. Mer mat, den här gången av Madebymary! Recept är ju sånt man vill hitta tillbaka till liksom. Sötpotatistacos med grönkål.

8. Svartsö Logi har tält på bryggor som man kan bo i???? Mitt livsmål är att bo i ett sånt.

9. En fin outfit bara.

10. Soccapizza! Hos Agnes/Cashew kitchen finns receptet i sin helhet.

Jag heter florawis på Instagram om du undrar.

4 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar