Annons
Annons


En lördag i Hälsingland


Hej! Jag sitter i bilen mot Stockholm och skriver det här. Det gjorde fysiskt ont att lämna Arbrå idag, både jag och Isak håller på att kolla i våra kalendrar om vi kan åka hit snart igen. Kanske redan om en vecka.

Annons

Igår åkte vi på loppisar igen. Ni är flera som frågar vad de heter, men det vet jag inte, lättast är att bara spana efter loppisskyltar längs vägen. Vi har åkt mellan Orbaden och Bollnäs och stannat till nästan överallt.

Vissa vägar är så smala att man får backa in på någons parkering när man möter en traktor.

Jag hade på mig en supergammal kjol, kashmirtröja från Line of Oslo och en väska jag köpte på loppis för 10 kr.

Vi åt lunch i Bollnäs på Lilla K, som är så mysigt. Jag drack vattenmelonjuice (!)

och åt sparrissoppa med cashewcréme. MMMM.

Resten av dagen tillbringades på en filt i solen. Jag läste Väggen och somnade till hela tiden.

På kvällen åt vi middag med min morbror och hans familj. Vi grillade purjolök, majskolvar och endiver och åt det med potatissallad och pulled oumph. Sommarmat!

Älven var såhär oerhört jävla vacker.

Sedan spelade vi Cluedo och Othello och tittade på Handsmaid’s Tale. Det var ej omysigt.

Vad har du gjort i helgen? Berätta!

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar