Annons
Annons


Hej och välkommen till min vecka


flora wiström @florawis

 

? Veckans tv-serie:

Handsmaid’s Tale.

? Veckans läsning:

Väggen av Marlen Haushofer ju.

? Veckans konsert:

Veronica Maggio på Grönan på fredag! Men det ska vara åtta grader VAD I HELV.

? Veckans övriga planer:

Annons

I morgon ska jag vara barnvakt till mina småsyskon, på tisdag ska jag ha ett ~frukostevent~ med mina kompisar och sedan ska vara med i en youtubegrej och spela in podd. På onsdag har jag ett författarföreläsning för ett par gymnasieklasser i Vara utanför Skövde och resten av veckan blir det bloggjobb och vin och familjemiddag.

Tror att det kommer bli en rolig och fin vecka. Speciellt om vi piper upp till Hälsingland på söndag igen.

? Veckans firande:

LNKAY har releasefest för Keep My Head Up på Hilma (Stockholm) på onsdag, kom! Och Johanna fyller tjugotre i helgen och det måste man faktiskt fira med dagsfest.

? Veckans vin:

Ska på Hotel Diplomats sommarfest med Yrsa, flott va!

? Veckans spellista:

Big Little Lies-soundtracket på Spotify.

? Veckans blogginlägg:

Den här veckan kommer Lissabonguiden! Nu har jag skrivit det, så nu kommer det ske! Jag tänkte också smacka upp ett inlägg med månadens skönhetsfavvos, förslag på saker att göra i Stockholm i sommar och tipsa om ett par böcker.

3 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar