I SAMARBETE MED MASSOLIT FÖRLAG

Bokfrukost!


I morse bjöd jag in elva kompisar för att snicksnacka om I djupt vatten av Paula Hawkins. Bokfrukost!

Hobo Hotell hade dukat opp så fint med helvegansk frulle i sina lokaler.

Det var så många raringar som pallrade sig dit klockan åtta en tisdag för att sörpla smoothies och hänga i sofforna.

Jag hade lite högläsning för att vi skulle få ett smakprov av boken. Jag har lyssnat på Paula Hawkins förra bok, Kvinnan på tåget, och tyckte att den var väldigt spännande. I djupt vatten är alltså hennes nyaste roman. En helt annan genre än vad jag är van vid, men kan bli spännande att läsa i sommar! Är i ofrivilligt ganska kritisk till ”bestsellers”, men tänker att böcker ju hypas av en anledning. Tänker också att man ska läsa all typ av litteratur för att bli en så bra skribent som möjligt. Är det någon av er som har läst den?

Såhär står det om boken på förlagets hemsida:
”En ensamstående mamma och en tonårsflicka hittas döda på botten av en flod med bara några veckors mellanrum. I utredningen av dödsfallen grävs en mycket komplicerad historia fram. Paula Hawkins visar återigen i sin nya roman prov på imponerande insikter om mänskliga drifter och minnets bedräglighet. I den nya spänningsromanen I djupt vatten sjunker vi ner i det mänskliga psyket och får ta del av hur det förflutna slänger spöklika ekon in i nuet och framtiden.”

Kajsa och Bella.

Louise och Andrea.

Sara.

Natalie.

Isak och Yrsa.

My.

Johanna.

Visade precis den här bilden för Yrsa och ba ”är det lugnt att jag lägger upp denna” och hon ba ”Absolut, den stämmer precis in med raden dina bröst är som svalor som häckar”.

Ellen.

Systrar i jeans hihihoho.

En så sjukt gosig morgon med en massa favvos! Är alldeles koffeinstinn och mjuk i kroppen nu.

Annonssamarbete med Massolit förlag.

10 kommentarer | Translate

Laddar