Annons
Annons


På sistone: salladsland & smygfilmningar


Sju från tellifånen! De tittar vi på:

Sofie var i Stockholm och vi möttes upp och gick bort till Hagaparken. Alla borde ha lite Sofie i sitt liv. När vi promenerade tillbaka in till stan såg jag Henke på andra sidan gatan, så jag ropade ”ska du med och käka middag?” och han sa ”ja!”. Hur ofta händer en sån sak, svara!

Annons

Sedan mötte vi upp Isak och gick till Ramen Ki-Mama, beställde in en flaska vin och tjötade. När vi skulle fråga ett gäng förbipasserande om tändare så sa en tjej ”jag älskade din bok”. Blev helt skakis.

På söndagen satt jag vid Trollsjön med Djamel och Paulina en stund och pratade life. Tio meter bort satt ett gäng högstadiekids och rättade till sina bikinis, låtsades putta varandra över klippkanten och huttrade i handdukar. Det var som att se mig och Paulina som fjortonåringar.

Juste, sen tvingade jag dem posera vid deras salladsland. Jag vill också ha ett sånt.

Har nya pjukk! Vans Old Skool i sommarfärg. Några såg dem på min Instastory och undrade var man kan hitta dem. Svaret! Kommer! Nu! Nilson.

Förra helgen brunchade vi, och efteråt gick vi i samlad tropp till Trädgården. Jag var brölig och ögonlocken hängde på halvkant.

Vi åt burgare och gungade på baksidan. Sara är det FINASTE.

Vi tog oerhört bra bilder också. Kan nån slänga ut dessa fyra omedelbart.

Sandra skickade denna gulliga smyfilmning på mig och Andrea! Efteråt gick jag och slickade henne, Sandra alltså, i ansiktet tills jag kom på att hon ju inte är världens största fan av fysisk kontakt. Äh, hon får ba leva mere.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar