Annons
Annons


Två & två


Heppåre. Jag sitter på tåget hem från Vara, där jag har hållit en föreläsning om skapande och skrivande och sociala medier för ett par gymnasieklasser. Så kul. Det här var den sista föreläsningen den här terminen, så jag känner mig ganska lugn i kroppen nu. Har väl inte varit mitt gladaste jag på sistone men ~the change is around the corner~ . Ikväll ska Maja laga middag till oss och sedan ska vi dansa till LNKAY [ellen kay] på Hilma. Fint det.

Annons

Ska vi gotta oss i lite olika grejer jag har pinnat på sistone, och parat ihop efter tema?

Två gånger bra citat.

Okända källor.

Två gånger Matisse. Fint det var med alla olika utställningsaffischer på väggen!

Bildkälla: Atelier September, foto Millel Hariba.

Två gånger soffa. Tjejen till vänster, hur blir man henne?

Bildkälla: Soe DKOdellstore.

Två gånger god mat. Hur smarr med tahini+granatäpple+pistagenötter på rostade morötter? Eller rödbetspasta?

Bildkälla & recept: Kevin LynchTina/Scaling back.

Två gånger orange. Finaste färgen efter solgult.

Okända bildkällor.

Två gånger helvitt. Ska man damma av mellanstadieflätorna eller?

Okända bildkällor.

Följ mig på Pinterest här.

TVÅ & TVÅ #4

TVÅ & TVÅ #5

TVÅ & TVÅ #6

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar