Annons
Annons


Önskeinlägg: Vad jag dricker


922bfc830b16293a0e910a72ba89816e_980x0_c_85_s_v4

Rebecca:
Skulle vilja läsa om hur du dricker/vad din favorit är av (om du dricker det); kaffe, te, öl, cider, vin, vatten (bubbligt, med smak??) etc! Haha sjukt specifik fråga. Förstår du va intresserad jag är av dig!

Annons

Haha, ON IT! Nedan följer allt jag klunkar i mig, dekorerat med bilder på drycker och mig i olika sammanhang när jag dricker saker. Så specifikt att scrolla igenom bildarkiv och ba ”yes, där är jag med en dryck i handen!”.

Vad jag dricker:

Kaffe:
Oftast brygg med Oatlys Ikaffe. Ibland beställer jag cappuccino med havremjölk på café.

Öl:
En stor stark eller en god IPA om jag ska sippa på den en längre stund. Helst gjord av min bror.

Vin:
Vinho verde! Grönt vin alltså. Fast det var ju i Portugal. Här hemma dricker jag torrt vitt vin eller rött om jag är på det humöret. Väldigt sällan rosé, men det händer. Obs kan inget om vin så I’m slowly moving on to the next topic…

Bubbel:
Cava.

Te:
Grönt. På vintern dricker jag te varje kväll, men om somrarna, not so much.

Juice:
Blodapelsinjuice, ananas- och mynta eller en sån där grön grej så att man känner sig som en Caligirl. Nej men jag gillar verkligen smaken av selleri och gurka och sånt som ofta gröna juicer innehåller.

DSC_3261

Mjölk:
Oatly ikaffe eller mandelmjölk.

DSC_4805

Cider:
Dricker inte det så ofta, men gillar riktigt torr äppelcider.

Drink:
Gin & tonic dricker jag hemma ibland. Om drinkarna är gratis HE HE dricker jag amaretto sour eller whiskey sour (utan ägg). Annars låter jag Sara kirra drinkar. Hon är proffs.

tjurpannan flora wiström-75

Vatten:
För lite antagligen. Men jag köper typ aldrig flaskor ute, ser i stället till att fylla på min flaska hemifrån. Dricker oftast vanligt vatten, men när jag är bakis kan jag bli sugen på kolsyrat vatten med citronsmak!

Övrig dryck:

Kombucha (kort sagt jäst, sötat te). Älskar även sån där chiadryck! Drack det mycket i San Francisco och såg att det kommit in liknande i mataffärer nu. Det va ju på tiden.

Läsk:
Föredrar saft i sådana fall. Har svårt med kolsyran mvh litet barn.

Saft:
Fläderblom eller svartvinbär.

Alkoholfritt ute:
Club mate! Kolsyrat iste med massa koffein i kan man säga. Dricker det ganska ofta när jag går ut i stället för alk!

interrail flora wistrom-5

Läs även:
24 matvaror jag köper om och om igen

9 matvaror jag inte tycker om

10 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar