Annons
Annons


en halv vecka


Jeans i modellen Edie/Organic Black från Dr Denim, stickad tröja från Weekday, jacka från Urban Outfitters.

Jag sitter på Härjedalingen mot Stockholm nu. Har åkt den här bussen så många gånger förut, slickat rent fingrarna från chipssmulor och sett solen sänka sig över tallarna jämte E4:an. Isak somnade på min axel nyss, huvudet sjönk längre och längre ner mot sätet, nacken i den där ofrånkomliga obekväma vinkeln som bussömn medför. Men han är vaken nu. Stryker fingret mot sömmen på mina jeans som per automatik.

Annons

Nåväl. Stockholm nu igen. Jag ser fram emot den här korta veckan. Jag och Frida ska gästa podcasten Alla våra ligg och de ska gästa Flora & Frida, jag ska äta hamburgare och dricka öl, krama på kompisar jag har saknat, ha bokklubb och gå på Håkankonsert. Skriva blogginlägg och trixa med bokföring, göra nytt pass och kanske skriva något på mitt projekt. Länge sedan nu. Längtar efter att få vara där.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar