Annons
Annons


Skönhetsfavvos, maj – duschcréme, ögonbrynsgel, ansiktsrengöring & ögonskugga


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Varje månad har jag som mål att lista mina favoritprodukter när det kommer till smink och hudvård. Älskar ju skiten. I april blev det inget, eftersom jag var i Lissabon och bara använde mina gamla vanliga grejer som jag redan tipsat om förut, men det här är produkterna jag gillade extra mycket i maj.

Annons

Duschgel: Rituals – Yogi Flow Shower Gel Sensation
Finns exempelvis hos Bangerhead (annonslänk)*

Behövde hudprodukter i Lissabon och köpte ett kit från Rituals där den här duschgelen visade sig vara vinnaren. Den skummar så uta bara helvete! Och det är ett alldeles mjukt, väldoftande skum så att man kan löddra in hela kroppen med bara ett tryck. Det är ganska otroligt faktiskt. Bra pris också!

Ögonskuggor: Urban Decay – Naked 2 Basics
Finns exempelvis hos Kicks

En matt ögonskuggspalett med högpigmenterade skuggor i brunaktiga nyanser. Jag använder den här till vardags för att markera fransraden med en liten borste och globlinjen med en större mjukare, och till fest för att skugga ögonen med de mörkare nyanserna. Yeah yeah wow wow.

Ögonbrynsgel: Anastasia Beverly Hills – Brow Gel Clear
Finns exempelvis hos Bangerhead (annonslänk)*

Jag har testat ett helt gäng olika produkter i samma stuk men tycker inte att någon gör jobbet som denna. Jag använder ögonbrynsgel varje dag, oavsett om jag har fyllt i ögonbrynen eller inte, för att borsta upp hårstråna så att brynen ser, för att använda ett jobbigt ord, fylligare ut.

Micellärt ansiktsrengöring: Bioderma Sensibio H2O
Finns exempelvis hos Apotea

Det här ansiktsvattnet använder jag på en bomullspad varje kväll för att tvätta bort smink och smuts. ”Micellär” betyder att det drar åt sig orenheter med en svag magnetisk effekt. Framtiden hörni. Vet i alla fall ingen annan produkt som lättare tar bort bergsfast eyeliner och mascara!

*Annonslänkar innebär att jag tjänar några öre per klick till återförsäljaren.

Har du någon favoritprodukt just nu?

MER LÄSNING:

SKÖNHETSFAVVOS MARS 17
SKÖNHETSFAVVOS FEBRUARI 17
SKÖNHETSFAVVOS JANUARI 17

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar