Annons
Annons


Gamla förpackningar som inspirerar mig


Att inspireras av gamla förpackningar är ju knappast något nytt, men när jag och Isak var på loppisrunda i Hälsingland kunde jag inte låta bli att fotografera ett gäng:

Snigg typografi! Cute hur sista A:t liksom ligger på L:et.

Annons

Lökskäraren Lök-Lotta! VEM KOM PÅ DETTA NAMN JAG VILL GE HEN EN STOR KRAM.

En fin sans serif med tidstypiskt Ö.

Köpte inte denna bok för att jag ”har för mycket grejer” (det är min inre röst som talar), men alltså HUR FIN. Älskar namnet på de här karaktärerna, Tristen och Tristessen. De har så tråkigt så tråkigt </3. Och illustrationerna och omslagsformgivningen är ju hur fin som helst. Tycker att titeln ser ut som något som Sara skulle kunna ha skrivit!

Kolla fin rakcreme! Älskar speciellt E:na.

Här har vi snygga skuggor också. Tycker mycket om den här färgkombinationen.

Hallå länka något som har fin formgivning vetja! Jag älskar exempelvis förpackningarna till Garants mörka choklad.

13 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar