Annons
Annons


Vad jag har gjort den senaste veckan (+ podd om samtycke och sexuella övergrepp)


Igår var jag på Trädgården med några favvos, på ett ävänt för Adidas nya skomodell Campus. Foto: Joel Hördegård.

Här sitter jag och Ellen i ett fönster och dricker öl japp det är sommar nu.

Cajsa hade formgivit skolådan! Så fina illus.

Annons

Paulina!

My och Yrsa!

Apropå fönster! Och öl! Förra helgen fyllde Johanna år och jag var där en kortis och kramades med en massa gullos som jag under min tonårstid träffade nästan varje helg. Personer som har somnat i min storebrors säng när jag haft hemmafest, som jag nattbadat med och sneat på fyllan med. Och som nu pluggar till socionomer eller är musiker eller åker på praktik till NY och HERREGUD vad hände. <333

Okej vi fortsätter på alkoholtemat. Det är ju ändå fredag. Hotell diplomat hade sommarfest förra veckan och jag och Yrsa gick dit. Vi klämde in oss i en soffa och tittade på alla damer med chanelväskor och nyfönat hår, som kindpussade varandra och använde ordet ”trevligt” i varenda mening och som svassade runt i högklackade espadrillos, vita byxor och flirtiga paljettoppar.

På event med gratis alk tar man dubbla drinkar varje gång. Aperol spritz smakar som en godare version av de häxblandningar när jag var ett litet kid. Bittert.

Juste vi åt chokladbollar också. Och smed planer! Ska berätta i veckan!

Promenerat har jag också gjort. Blev nyförälskad i den här staden, och det behövdes.

Bloggfrukost! Chiapudding, granola, banan, färska hallon, hasselnötter och mandel.

Klämmer in den här bilden också. Pga gullig.

Åh! Och LNKAY (Ellen, som är på bilden näst högst upp i det här inlägget obs!) hade releasefest förra veckan. Det var så jävla bra, kärleksfullt och roligt. Du kan se videon på hennes nya låt, Keep My Head Up, här.

Personer som legat på min säng och klappat på mig och jag på dem när vi varit ledsna <3

flora & frida, alla vara ligg

Slutligen! I onsdags spelade vi in ett poddavsnitt med Amanda och Anna från podcasten Alla våra ligg. Trots våra asgulliga leenden på den här bilden så pratar vi om något så seriöst som sexuella övergrepp, gråzoner och samtycke. Tycker faktiskt att du ska lyssna på det. Lägger in en triggervarning, om det här är ett känsligt ämne för dig. Vi är ganska explicita.

Klicka på play här, eller sök på Flora & Frida där poddar finns:

Den film vi hänvisar till i podden kan du se här.

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar