Annons
Annons


Min vecka och sådär


Hej och glad måndag. Här kommer min sedvanliga veckolista, ihop med tre bilder från Hälsingland som jag hittade på min dator från förrförra helgen. Visst ärom mojsiga!

Faaan vad fint att jag fick flera tusen svar på enkäten jag lade upp förra veckan. Tack för det <3

Annons

Veckans skrivande:

Den här veckan är ägnad skrivande. Och sedan likadant i två veckor efter det, minst. Minst 500 ord om dagen, i minst 21 dagar. Det är görbart, men jag måste piska mig själv lite. Jag tappade skrivrutinen efter Lissabon men måste komma in i mitt projekt igen. I skrivande stund ligger Yrsa på min säng och knattrar hon med.

Veckans studentmottagning:

Japp, jag väljer själv mina rubriker i den här listan. Min kusin Truls har tydligen blivit så pass gammal att han tar studenten???? så ikväll ska jag skåla med honom. Det blir mysigt. Och gott. Alltid gott på studentmottagning.

Veckans drinx:

Ska på en invigning av en cocktailbar på Gröna lund! Tar varje chans jag får att vara i den miljön, älskar den. På torsdag så ska jag gå på en releasefest för en antologi och på fredag ska jag träffa Maja och Bea. Lär ju skaka lite röv med dom.

Veckans serie:

Jag och Isak tänkte börja titta på sista säsongen av Skam. Det äääääär ju på tiden.

Veckans firande:

I helgen fyller Yrsa och år och det ska vi fira så in i helvete. Tjugofem blir hon. Stort.

Veckans läsning:

En människa tvättar sig ren i en sjö av Felicia Stenroth.

Veckans kramar:

Tänkte åka hem till min farmor. Vi försöker ses varannan vecka, så mysigt där.

Veckans blogginlägg:

Ska tipsa om lite kläder att ha på midsommar och andra sommardagar, berätta om min fredagskväll, tävla ut ett stort bokpaket, tipsa om vegansk lättlagad mat och sen får vi se! Några realtidsinlägg blir det nog. ILY.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar