Annons
Annons


En fredag hemma hos mig


Goood morgon fredag! Jag scrollade instagram, drack kaffe och åt chia med granola, blåbär, äpple och mandelflarn.

Sen låg jag här och jobbade i flera timmar. Har flängt runt som en idiot de senaste veckorna så det var så jäkla lyxigt att ligga i sängen och pyssla med olika saker.

Annons

Vid lunch lagade jag detta svingoda. Sötpotatis, cornichons, oliver, tomat- och myntasallad, quinoamix (denna) och broccoli- och grönkålsbiffar (dessa). Plus ajvar och solrosmajonäs. När jag vet att jag ska jobba hemifrån många gånger på en vecka så brukar jag ugnsrosta ganska rejält med potuttis och koka mycket quinoa på en och samma gång.

Juste sen skulle jag till passkontoret! Så då gjorde jag mig fejn.

Passet blev förstås förskräckligt. Vad annars kan man vänta sig. Glömde förresten fota resten av eftermiddagen, men det gör inte så mycket, pysslade mest med olika administrativa saker på min dator. Zzzznark är du kvar? Okej bra, då fortsätter vi:

På kvällen hade jag besök av Kajsa! Bea! Maja! Vi drack vin, käkade chips och tog igen.

Kan ju bli blödig för mindre.

Bea är i Stockholm över sommaren, prisa gudarna. <3

Sen kom Mirjam och Per också! Vi gick till thaikiosken och köpte paneng curry.

Sedan stationerade vi oss runt om i min lägenhet. När man bor på 24 kvadrat får sängen agera soffa.

Hamnade tillsist på Trädgården med Isak och en bunt personer, dansade lite, bärsade lite, hängde lite och förundrades över Bellas fidget spinner. Å så var fredagen slutt!

Nu ska jag iväg för att sitta på café och skriva mina 500 ord. Ha en fin tisdag du <3

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar