Annons
Annons


En ny jumpsuit + tips på var du kan hitta liknande


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag tycker att det är så jävla svårt med shorts. Hatar hur de sitter åt, korvar sig, åker in i röven.

Bättre är det förstås med kjolar och klänningar. Men jag gillar ju också att kunna sitta i skräddarställning eller dansa utan att vara rädd för att flasha punanin. Visst, cykelbyxor eller ett par avklippta tights brukar göra jobbet, men det skönaste man kan ha på sig är väl ändå en byxdress?

Annons

Liiite jobbigt när man ska på toa visserligen, men det får det vara värt. Den här, som jag hade på mig igår när jag var på Grönan (mer om det i morgon!) kommer från Zara.

Ni bad om tips på midsommar- och bröllopsoutfits, så här kommer ett helt gäng med fina jumpsuits. Dansvänliga och festvänliga. Länkarna är s.k. annonslänkar, vilket betyder att jag får några öre per klick till återförsäljaren. Så ni vet!

Först ut är dessa från Aéryne. En randig och en prickig. Älskarrrr dessa.

Den här korta då! Med värsta v-ringningen. Så fin. Eller den här svarta med trumpetärm, v-ringning MMYES foxy lady.

Två stycken från Gina tricot. En flamingomönstrad och en silvergrå. Det är en enkel variant som jag tänker mig är fin på bröllop eller sådär, när man vill vara lite formell och uppstyrd men ändå sassy.

Fanns ju asmånga fina på River Island??? Otippat. Dels den här härliga randiga och den här svinfina blommiga!!

Andrea har en så jäkla fin byxdress som jag dreglade över häromdagen, och nu hittade jag typ en likadan på Weekday! Den blå. I loves it. Även den lilla prickiga historian är fin.

Den här med knyt baktill då!  Eller den med vida ben. Båda från & Other Stories. Mitt bästa klädmärke kanske.

Nu måste jag styra upp min tvätt som ligger och dräller över hela lägenheten. Och fixa med lite annat. Har inte borstat tänderna än och klockan är 14:16.

: – )))

Happy jumpsuiting!

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar