ANNONSSAMARBETE MED BONNIERS BOKKLUBBAR

Vinn tolv böcker som är nominerade till Årets bok!


Det finns ju en himla massa litteraturpriser, typ Nobelpriset, Almapriset, Augustpriset, Årets kriminalroman und so weiter, men alla delas ut av en jury. Bonniers Bokklubbar har tagit fram en folkligare variant: Årets bok, som röstas fram av folket. Alltså av oss. Fin grej ju.

En av de tolv nominerade böckerna är Störst av allt av Malin Persson Giolito, som jag faktiskt ska läsa med Book club babes den här månaden. Det är den första deckaren/thrillern/kriminalromanen vi läser tillsammans. Återkommer med recension när jag har läst!

Verkar jäkligt spännande. Apropå priser så vann den Årets kriminalroman 2016.

Och vet du? Nu tävlar jag ut alla 12 nominerade titlar! För att tävla går du in och röstar på någon av böckerna ovan på aretsbok.se, och sedan kommenterar du det här inlägget med den bästa boken du har läst det senaste året (måste inte vara någon av de nominerade, jag är bara nyfiken). Glöm inte att ange din mailadress! Jag väljer ut en vinnare på måndag (19/6). Lycka till kompis.

Annonssamarbete med Bonniers Bokklubbar.

114 kommentarer | Translate

Laddar