Annons
Annons


Cocktails på Gröna lund


I onsdags eftermiddag tog jag med mig Yrsa till Gröna Lund!

De har nämligen öppnat en ny cocktailbar, Terrassen, som vi var inbjudna att prova. Och vem fan säger nej till drinkar på Gröna lund, svara mig det!

Annons

Mamma och pappa varför avlade ni inte fram en dotter med en lite rymligare överläpp?

Så jävla mysigt att sitta i solen med henne och dricka gindrinkar (visste ni att om man odlar gurka så växer den bättre om man spelar rockmusik för den och sämre om man spelar jazzmusik!!!) och höra alla kids skrika sig sönder och samman i luften ovanför oss.

– Ät mig.

Trädgårdenkort får man väl aldrig men gissa vilka som fick VIP-kort på Grönan? Kan dö nu hejdå.

Om du håller på att spricka av nyfikenhet om var min byxdress kommer ifrån kan du se hela outfiten här.

Veckans podd är här förresten. Vi pratar om firmafester, bröst, hur man kan finnas där för sina polare och jag läser upp ett rätt sjukt lyssnarbrev! Lyssna på Flora & Frida här (avsnitt 61. Sanning eller konsekvens), nedan eller där poddar finns.

Ha nu en fin fredag. <3

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar