Annons
Annons


Gå-på-sa, gå-på-sa, gå på salong


I fredags hade jag bestämt träff med Yrsa kl 10.00 vid Hötorgets tunnelbanestation. Jag ba ”du behöver inte fixa dig innan, men kom inte sent”. Och utan att hon anade någonting så drog jag med henne in på salong.

Annons

Daisy Grace Beauty Bar har precis öppnat och vi fick testa på deras ”Total Summer Makeover”. EDIT: Jag fick en fråga i kommentarsfältet om det här är ett samarbete. Detta är ett pressevent! När det är ett pressevent krävs ingen motprestation (i form av artiklar/blogginlägg), men de blir såklart glada om de får PR. Ni kan räkna med att jag alltid är ärlig i mina åsikter. 

Min våta dröm som liten, så som Mia blir stylad i En prinsessas dagbok:

Eller som när Sailor Moon förvandlas:

Vi fick göra naglarna. Jag tog gellack! Blev så jävla fint, har aldrig gjort förut. Har förresten aldrig gått på salong och gjort något annat än att klippa mig förut.

Klart Yrs ska bli extra fin till sin tjugofemårsdag!

Okej jag fick även mina ögonbryn trådade! Det blev så så nice. Och vaxade bikinilinjen, vilket också var en helt ny upplevelse. Det gjorde inte ens särskilt ont? Maxa som gjorde detta (som var så rolig och fin) tittade skeptiskt på mina håriga ben, men de fick hon inte röra.

Fick smink av en asduktig tjej också.

*Gnider in läppstiftet*

TATA! Som om vi klivit ut genom porten på Småstjärnorna.

ILYSM.

Vi hade tänkt sitta och skriva på dagen, men när vi kom ut på Sveavägen var vi megahungriga och inte ett dugg skrivsugna. Yrsa bjöd mig på lunch. Vi åt den här nudelsalladen på Panini med teriyakisvamp och misocoleslaw som är SÅ bra rent smakmässigt men väldigt väldigt svåräten. För stora svampar, för långa nudlar och för mycket krispiga grejer som gör att man ba tuggar och tuggar och tuggar. Synd på en så god rätt.

Den här klänningen från Monki är ungefär det skönaste plagget jag har ägt i hele mitt lelle liv. Har dessutom typ aldrig fått så mycket komplimanger på en klänning förut!

Men när jag har en sån här änglalik outfit känner jag alltid att jag måste prata extra mycket om mitt kön och svära extra mycket i varje mening.

Väskan köpte jag för en tia på loppis, och skorna är från Vagabond.

Mitt i outfitfotograferandet kom en svingullig tjej fram och sa att hon lyssnar på podden (Eller läser bloggen? Kanske en kombo?). Älskar att träffa er som läser. Alltså verkligen. Tvivla aldrig på att komma fram och säga hej. Om jag inte typ sitter och bölar då förstås.

Sen vinkade jag hejdå till denna underbara varelse.

Och gick till en annan. Isak jobbar så nära mig, som PR-konsult på Ibeyostudio, så när jag traskar förbi så brukar jag messa och säga ”kom upp i solen, jag går förbi dig om 5 minuter!”. Mycket bra med hångelpaus mitt på dagen.

:”’))))

På kvällen satt jag i Vasaparken med ett gäng gullisar, firade Yrsas födelsedag med familj och släkt och somnade tätt intill henne. FIN JÄLA FREDAG.

14 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar