ANNONSSAMARBETE MED BOOKBEAT

Tågtankar + månadens ljudbokstips, juni


Jag åker en hel del tåg den här veckan. Från Stockholm till Tanum från Tanum till Helsingborg från Helsingborg till Köpenhamn från Köpenhamn till Glumslöv. Och vad är inte bättre tågsysselsättning än ljudböcker? Speciellt när man har flera byten och vill ha händerna fria. Jag har sällan problem med åksjuka, men kan tänka mig att ljudbok är en vinnare om man brukar må illa.

Jag lyssnar typ alltid på 1.75x hastigheten. I början tycker man att rösten låter konstig och stressig när den är snabbspolad, men efter några minuter har man vant sig. För mig känns böckerna lite mer överkomliga i längd om tempot är snabbare.

Just nu lyssnar jag på Hennes nya namn av Elena Ferrante. Jag läste den första boken i serien (Min fantastiska väninna) med bokklubben och då kände jag lite mähä (den fick 3/5), men den här boken har lite mer konflikt och drama i sig. Det är gött. Men jag får återkomma med en utförligare recension när jag har lyssnat klart!

Genom att ange rabattkoden Flora på bookbeat.se/flora får du en månad gratis lyssning och läsning (ord. pris 169 kr). Bra va? Du laddar sedan ner appen till telefonen.

Andra saker jag gjorde just denna tågresa var att:
Dricka vattenmelonjuice och äta choklad.
Prata i telefon.
Greja med ett bokomslag jag har formgivit.
Blogga.
Läsa och ge respons på en text.
Skriva lite.
Sova så att dreglet rann ner på axeln.


Här är tidigare ljudbokstips:

Februari: Flickorna av Emma Cline
Mars: En droppe midnatt av Jason Timbuktu Diakité
April: Pojkarna av Jessica Schiefauer
Maj: Priset på vatten i Finistére av Bodil Malmsten

I samarbete med BookBeat.

3 kommentarer | Translate

Laddar