ANNONSSAMARBETE MED BONNIERS BOKKLUBB

En bokklubb att gå med i


Det här året testar jag på att vara medlem i Bonniers Bokklubb, vilket i stora drag innebär att redaktionen väljer ut några riktigt goa böcker varje månad som man köpa till ett extra bra pris.

Det här innebär att jag antagligen kommer läsa lite annan litteratur än vad jag brukar. Vanligtvis hittar jag de flesta av mina boktips genom att kolla runt i mina vänners bokhyllor, via bloggar och recensioner i tidningar. Jag tycker om att läsa sådant som manar mig till att skriva (språkdrivna böcker som angränsar till det poetiska eller experimentella) men som också har ett driv, något som får mig att vilja vända blad och veta vad som ska hända härnäst. Men nu låter jag alltså the ladies bakom Bonniers Bokklubb ge mig förslag.

Lite läbbigt är det, för jag har ju begränsat med tid och vill maximera varenda läsupplevelse, men gissningsvis kommer jag under det kommande året tokgilla någon bok som jag inte hittat till annars.

I trust you BB. Don’t let me down.

Den här månaden är det Det förlorade barnet av Elena Ferrante, Elakt spel av Jan Mårtensson och Det finns alltid förlåtelse av Anne B Ragde som valts ut, och som därför erbjuds till lägsta pris-garanti. Jag väljer Ferrante, eftersom jag redan är halvvägs in i andra boken och denna är den fjärde i serien. Okej, det var ett ganska fegt val, inom min comfort zone, men jag smygstartar lite. Det blir en Ferrantesommar helt enkelt. Dessutom gillar jag att läsa böcker som utspelar sig i det land jag befinner mig i, och den här veckan är jag ju i Italien precis som Elena och Lila i bokserien.

Vill du testa att vara medlem i Bonniers Bokklubb? Om du blir medlem nu så bjuder de på en valfri, utvald bok till Lägsta Prisgaranti. Värde 159 kr + 39 kr frakt. Alltså 198 kr! Anmäl dig som medlem på sajten här. I första mailet från dem kommer en rabattcheck som du kan använda för att välja din gratisbok. Det finns inga som helst vidare köpkrav, inga böcker kommer hem automatiskt, du köper bara det du själv vill ha. Är du inte sugen på just månadens val kan du själv välja bok. Stanna finns exempelvis i sortimentet också!

Vi gör det här tillsammans vetja! Det blir kul!

<3

Annonssamarbete med Bonniers bokklubbar.

3 kommentarer | Translate

Laddar