Annons
Annons


Goda saker jag har ätit med goa personer på sistone:


Andrea, Yrsa och jag gjorde quinoasallad med sparris, grön äpple, paprika, tomater och rostade pumpakärnor.

Andrea!

Yrsa!

När jag var på Västkusten grillade vi typ varje kväll. Pappa är alltså 57 år och har precis upptäckt grillen! Han ba ”wow, det här var ju jättegott” och jag ba ”mmm pappa”. Jag gjorde i alla fall en fransk potatissallad och så grillade vi en jädra massa grönsaker. Har sagt det förut, men jag tycker att det brukar bli bäst om man först försteker grönsakerna en stund i ugnen så att de blir lite mjuka. Sedan kan de få en go stekyta på grillen.

Annons

Klart bebben ska ha ”sweet corn”. Och på Sanders tallrik laddade vi upp hummus – ”hommi” – säkert fem gånger.

Här var en väldigt grön middag som krävde mackor som påfyllnad senare på kvällen. Men gott! Ångkokt broccoli med citron, vitlök och flingsalt, stekt sparris och strimlad zucchini som fick bli lite varm och mjuk i stekpannan. Oliver visst också.

Gullig kille mittemot mig.

Och en helt okej utsikt.

Puss, idag kommer jag hem till Svea igen. <3

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar