Annons
Annons


Hej från mig.


Realtidsinlägg dårå.

Jag har en hemmafixardag. Lyssnar på ljudbok, skrubbar toaletten, går upp och ner mellan lägenhet och tvättstuga och packar inför nästa avfärd. Ska möta Bea och Maja snart och gå och bada, men innan dess tänkte jag kika in och säga halleu.

Annons

Jag kom ju hem från Italien i tisdags. Jag var så lugn när jag var där, på ön. Kände inte ångest på hela veckan. Så jävla välbehövligt. Men när jag kom hem till Stockholm skiftade det såklart igen.

Jag packade därför ryggsäcken och tog bussen till Yrsas lantställe. Där var jag i två nätter och lagade mat och spelade spel med hennes familj.

Fick håret tvättat av hennes lillasyster, läste ut min bok i en solstol, drack drinkar på trädgårdens hallon med morföräldrarna, spanade på en älg i trädgården och somnade tätt intill Yrsa.

Det är en sån ynnest att få umgås med en annan familj på det viset.

Vi stekte pannkakor en morgon också. Jag, Yrsa och hennes lillasyrra. Receptet är veganschmegan och kommer från Sara! 

Igår kväll käkade jag middag med Felix på Barobao. Första gången på ett år som vi hängde på tu man hand, och det var så jävla TREVLIGT. Till alla er som genomgått uppbrott out there: det går att umgås med sitt ex. Men det kan nog vara bra att låta det ta sin tid och behandla varandra med respekt osv!

I morgon reser jag och Isak iväg igen. Till Irland! Vi kommer bila längs Wild Atlantic Way, upptäcka exempelvis Achill Island, Mulranny och Connemara och tillsist hamna i Galway. Om ni har några tips på sånt man bör göra/se eller mat och dryck som måste förtäras – säg till!

Nu ska jag hämta upp tvätten. Hörs i morgon lovers.
Ps. tack som fan för orden angående att vi ska sluta podda. Ni är bäst.

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar