Annons
Annons


En kväll i Rinella


Hepp hepp hej! Nu tittar vi på en till kväll från vår vistelse på den Sicilianska ön Salina.

Den byn vi bodde i, Pollara, hade ingen mataffär, så vi beslutade oss för att hyra en bil i grannbyn Malfa. För några hundralappar per dag fick vi en Fiat Panda som nätt och jämt orkade uppför vulkanernas branta backar. När bilen stängdes av susade den i flera minuter, och ibland gick den inte att låsa. Men vi älskade den.

Annons

En av kvällarna åkte vi tvärs över ön, till Rinella.

Äh.

En av öns sex inaktiva vulkaner, wawawiwa.

Reklamfoto för språkresor : – )

*Redo för middag på byn*

Bella! Så gulli!

Här skulle vi äta, på Le 3 Pietre, men det hade inte öppnat ännu så vi gick ner genom gränderna.

Hallå! Alla måste lukta dirr!

Ett helt vanligt kaktusträd bara.

Morsor på semester.

Hit gick vi.

Och beställde drinx. Älskar att man får så många snacks när man ber om chips.

Alla mina häxblandningar som tonåring smakade som sämre versioner av aperol spritz, på grund av den bittra camparin jag envisades med att ha i för att uppnå en riktig karatefylla. Men nu tycker jag att det är gott. Riktigt! Gott! Faktiskt!

En vacker person i mitt liv bara.

Moa tog den här bilden. Äkta art director.

ÄNTLIGEN lite svalt och skuggigt, fyfan vad skönt. Man blir ju lite tokig efter att ha tillbringat flera dagar i 34-gradig värme.

Sen gick vi och käkade svingod pizza på en restaurang med MTV på storskärm och stora italienska sällskap som beställde in vinkaraff efter vinkaraff. Och när vi åkte hem över kullarna, och det hade blivit alldeles mörkt, så kändes det som att vara liten och åka hem från en fest. Moa sa ”jag vill åka bil hela natten” och så kände jag med.

PS. Alltid när jag reser någonstans så taggar jag inläggen med resemålets namn, för att ni lättare ska kunna bläddra bland inläggen om ni själva vill åka. Så ni vet.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar