Annons
Annons


Tisdagskläderna & tisdagssällskapet


My fotade mig när vi hängde i tisdags. Jag kan bli så generad av att fråga mina kompisar om outfitbilder, trots att jag har bloggat i tio år, men med My blir jag inte det. Hon har fotat mig så oerhört många gånger, hon brukar göra det utan att jag ens frågar. Plus att hon alltid är så positiv och ba WOW FYFAN VAD SNYGG DU ÄR.

Annons

Uppifrån och ner då: Skorna är från Vans/Nilson Shoes och jeansen är från H&M. Likaså T-shirten.

Jackan i vitt linne fyndade jag på en loppis för 50 pix.

Väskan (i bästa gladaste färgen visst!) är ny och kommer från Marimekko. Älskar den.

Så tack My för alla hundratals bilder du har levererat till denna blogg.

På kvällen åkte jag till Hammarbyhöjden och möttes i porten av den här magiska varelsen <3

4 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar