Annons
Annons


Minnen från juni


Jag kom på en grej! Jag har inte visat er något från när jag och Andrea var och såg Maggio på gröna lund i juni.

Vi lyckades komma in precis innan de skickade ut ett meddelande att det var publikstopp, och sedan köade vi i TIMMAR för att få öl + mat. Bad om röd curry utan räkor och då fiskade de upp räkorna ur grytan :-))))

Annons

MEN VAD GÖR VÄL DET NÄR MAN ÄR PÅ GRÖNAN!

Vi kutade till scenen sedan, trängdes med alla sextonåringar med fluffiga SKAM-frisyrer och highlightade kindben.

Och konserten var så bra så bra. Lite kär i Maggio är man ju. Jag brukar för övrigt alltid stå vid sidan när jag går på konsert, tycker att man ser bra (även om ljudet brukar variera i kvalle) utan att man blir till människomos. En gång var jag på M.I.A när alla började trycka sig fram mot scenen, och då fick jag en go panikångestattack. Trodde verkligen att det var slutet på mitt då nittonåriga liv.

Andrea! Finns kanske ingen som är så konsertpeppig som hon. Vet ni en så fin grej med henne? Att hon typ alltid tar sig tid att prata med ens kompisar och folk hon inte känner. Rätt var det är sitter hon och pratar intensivt med någons nya partner eller gamla barndomsvän, medan de flesta andra är bekväma och hänger med sina vanliga polare. Så tacksam och värdefull grej. Ah. Kom bara att tänka på det nu.

Blir verkligen rörd ner till benet när jag tänker på att nöjesparker finns till för att folk ska ha roligt. Fysiskt roligt. Att man skapar farkoster som ska få folk att skratta och få adrenalinpåslag. SÅKLART finns det för att ägarna ska casha in också, men ändå. FINT.

Några dagar senare åkte jag, Isak, mamma och Calle till Hälsingland. Vi stannade till någonstans längs E4:an, svängde av ut i skogen och hittade några bra stenar att äta lunch på.

Isak och jag hade varit på middag hos hans mamma kvällen innan och hon hade prackat på oss alla matrester, så de åt vi. De här biffarna på sötpotatis och cashewnötter är en dröm! Recept här! Det var så rörande, att hans mamma hade lagat typ en triljard veganska rätter för att jag skulle komma.

I hälsingland var det juniväder och jag hade ganska mycket ångest. Men det dämpades av att ta promenader,

och fotografera älven i grodperspektiv. <3

 

VATTENMELONSALLAD. Och bubbel till lunchen! Älskar skiten.

Min morbror Buster har ju ritat ett hus på tomten som är det finaste jag vet. Det tog lång tid att bygga, för det mesta gjorde han för hand. Här kan man se hela om man är arkitekturintresserad! Det är även han som har ritat mammas hus.

Gick förbi det här huset också. Här kanske man skulle kunna bo? Ställa fram en hammock i trädgården och ligga där och vaja fram och tillbaka. Hammockar förresten, med gnisslande kedjor och stora åttiotalskuddar i lilaspräckligt mönster – Vad hände med dem?

<3

2 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar