Annons
Annons


Kläder jag tycker är asfina:


Det här blogginlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Hej kompisar. Hej från Visby. Jag har plockat ut mina absoluta klädfavoriter som finns i butik & online just nu. Satt med det här i flera timmar häromdagen, jag bara sjönk ner i havet av vackra skjortor och byxor och skor.

Annons

Inlägget innehåller annonslänkar!

Ska vi kika då? Det gör vi.

Är inte de här flammande byxorna det finaste ni sett? Dör. Även de vita braxorna (på 50% rea) från JL är en dröm.

Manchesterjacka. Mmmm. Minns när jag gick klädd i min chockrosa långkjol i manchester (mitt första second hand-fynd) som elvaåring och kände att jag ägde världen. Den beiga jackan är så jäkla fin också. Det finns matchande byxor till :’) Alltihopet kommer från Weekday.

Ankellånga braxor x 2. Ett par jeans som är lite utsvängda längst ner (på 50% rea!) från Bikbok, och ett par randiga (också på 50% rea!) från Filippa K.

Kjolar, mina damer, herrar och ickebinära. En Levi’s-klassiker från NA-KD och en röd DRÖMKJOL från Monki.

Monki har så många fina klänningar den här sommaren. Dels den här vita (som jag ju har själv och älskar), och dels den här svarta omlotthistorian.

Mer klänningar för det är ju sommar för fanken!! HUR fin är inte den här orangea från & Other Stories? Mmmmm! Även den här flowy rutiga klänningen som man kan röra sig fritt i.

Lite linnen också. Ett med knyt från Weekday och en röd body med volangkant från Gina Tricot.

Isak skickade en bild på dessa örhängen och skrev ”det står ditt namn på de här”. Sjukt nog hade jag preciiiis sparat ner en bild på dem. Så fina. Både de och ringen.

Skjortklänningar! Bästa sommarplagget efter jumpsuiten. Den vänstra från & Other Stories och den högra från Diesel (50% rea).

Sablar i havet vilken fin stickad tröja. M-hm. Från Weekday är den. Och den högra blusen med vida ärmar är förstås från Stories.

Avslutar med två t-shirts då. Den vita från Stories och den högra från den svenska klassikern Aqua Limone/NA-KD. Hade era päron sådana tröjor när ni var små? Mina hade.

Hoppas ni tyckte att detta var kul att kika på. Jag tycker alltid att det är roligt att plocka ut mina favvos på det här sättet. Poss poss!

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar