ANNONSSAMARBETE MED BONNIERS BOKKLUBB

En bok jag vill läsa


Här sitter jag å *njuter* på en italiensk strand, med en helt ofarlig flickan på prärien-hatt. Fast strand och strand, stenarna var stora som huvuden så efter en stund domnade rumpan av. Men finns det någon bättre läsplats än i skuggan vid havet? I don’t think so.

Visst kommer ni ihåg att jag är medlem i Bonniers Bokklubb det här året? Jag fick hem medlemstidningen häromdagen. Den här månaden är Gänget av Katarina Wennstam, Skuggan av tvivel, Peter Robinson och Dolt i mörker av Elly Griffiths de utvalda böckerna. De böcker som, via Bonniers bokklubb, säljs till det lägsta priset på marknaden.

Månadens böcker är tre deckare/spänningsromaner den här månaden. Och missförstå mig inte: Det är säkert jättebra böcker, men jag är inte helt och hållet sugen. Jag är inne i en skrivperiod och vill läsa sånt som relaterar mer till mitt eget skrivande.

Så då väljer jag en annan bok i sortimentet. Man kan nämligen göra så – om man inte är helt peppad på de böcker som föreslås så kan man bläddra i Bokspegeln och hitta en annan.

Foto: Suki Dhanda

I tidningen hittade jag De små tingens gud av Arundhati Roy. Såhär beskrivs boken:

”De små tingens gud blev snabbt en modern klassiker som lästs och älskats över hela världen. Genom de sjuåriga tvillingarna Rahel och Estha kanaliseras södra Indiens historia där släktbråk, kastsystem och politik har byggt murar kring kärleken. Men i bakgrunden finns De små tingens gud närvarande och skänker stunder av gränslös njutning och närhet. En mäktig släktkrönika såväl som en drabbande kärlekshistoria och ett skakande politiskt drama som bör läsas och läsas om.”

Vill! Läsa! Har någon av er gjort det?

Vill du testa att vara medlem i Bonniers Bokklubb? Om du blir medlem nu så bjuder de på en valfri, utvald bok värde 159 kr + 39 kr frakt, alltså 198 kr. Anmäl dig som medlem på sajten här. I första mailet från dem kommer en rabattcheck som du kan använda för att välja din gratisbok. I fortsättningen finns det inga som helst vidare köpkrav, inga böcker kommer hem automatiskt, du köper bara det du själv vill ha. Stanna finns i sortimentet, om du är sugen på att klicka hem den med din gratischeck.

Hoppas du gillart <3

Annonssamarbete med Bonniers Bokklubb.

8 kommentarer | Translate


Laddar