Annons
Annons


Veckan som kommerrrrr


Hej. Måndag igen. Stockholm igen. Stan var så tom igår, gick längs Upplandsgatan och mötte nästan ingen. Kom hem, tvättade, golvet i tvättstugan var fullt av gammalt hår och damm. Vattnade mina växter – de hade överlevt veckan – och lagade middag. Åt den framför Girls. Plockade bort den torra disken ur diskstället. Diskade. Gick ut i regnet. Låg på rygg vid fontänen utanför centralstationen och väntade på Isak, såg Jernhusenflaggan flaxa mot den grå himlen. Lyssnade på Thomas Andersson Wij. Sen kom han, Isak. Och nu. Måndag igen.

⚡️ Veckans skrivande:

Tänkte skriva ut mitt (ofullständiga) manus och läsa igenom det. Känns som en rimlig veckoaktivitet.

⚡️ Veckans läsning:

Berättelse om äktenskap av Geir Gulliksen. Kanske även Samtal med vänner av Sally Rooney.

Annons

⚡️ Veckans teveserie:

Tittar långsamt, långsamt på sista säsongen av Girls och av Skam. Känns som att jag har skrivit exakt den raden sedan i typ… april? Tittar helt enkelt inte på serier särskilt ofta såhär års.

⚡️ Veckans jobb:

Idag och i morgon är stora komma ikapp-dagen. Jag ska svara på mail, gå till posten, boka biljetter till en resa i höst (min kusin gifter sig i England), spela in podd och förprogrammera blogginlägg. Jag ska fakturera och kirra bokföring. I morgon ska jag göra ett samarbete som mest innebär ett svinnice häng med mina kompisar och sedan bär det av söderut!

⚡️ Veckans resa:

Ja, såhär års är det här en rimlig punkt på veckolistan. På onsdag åker jag och bokklubben till Köpenhamn, där vi stannar till lördag.

⚡️ Veckans planer utanför jobbet och resan:

Date night med Isak ikväll. Ska bli 23 grader. Vill sitta på en uteservering. Ska träffa Bea idag också. Vi tänkte bada, pray for us.

⚡️ Veckans mat:

Det finns så mycket fina grönsaker i mataffärerna nu. Knippen med rödbetor, späda morötter etcetera. Kommer använda mitt värsta ord nu.

Nu strax.

Nu:
Sommarprimörer.

⚡️ Veckans låt:

Lämna Han (remix) – Cherrie, Janice, Sakai

⚡️ Veckans köp:

Tänkte köpa en Mocca Master! Har ni något förslag på vilken? Blir förvirrad av de olika modellerna.

⚡️ Veckans blogginlägg:

Ni ska få lite mer Irland, lite mer Italien, men också mina bästa produkter just nu (har en body lotion som är helt insane), svar på frågor och realtidsinlägg. Några önskemål? Nu har du chansen. <3

15 kommentarer | Translate



Annons



Laddar