ANNONSSAMARBETE MED TROPICANA

Juicepicknick och kubb i Hagaparken


Vanligtvis äter jag lunch vid mitt belamrade matbord med datorn uppslagen, men igår hängde jag i stället i Hagaparken, på värsta megabrunchen! Vi (dvs Yrsa, Ellen, Maja, jag och Andrea) satt i slänten vid Koppartälten, och det kändes som att vara utomlands. Spanien kanske? Så så varmt och soligt.

Och vi hade en egen palm. Bara en sån sak.

Tropicana har nämligen nya ekologiska juicer i sitt sortiment, och de skulle vi få provsmaka. Den här juicen har alltid varit lite holy för mig, när jag var tonåring hade vi den hemma ibland men då fick man bara ta ett glas per dag (ville man ha mer fick man dricka den mindre fina juicen).

Vi käkade mat från Systrarna Voltaire och satt och tjötade till alla mina favvolåtar (spellista här, jag gjorde den när jag hade releasefest för Stanna).

En klassisk tisdagsskål. Känner mig hundra procent som en östermalmstjej med egen moppebil och hus i Chamonix när jag skålar på bild.

Jag och Ellen hade ringt varandra samma morgon!

De hade dukat upp så fint med en massa snacks och filtar och kuddar och ojojoj det kändes som att vi skulle ha babyshower på Fårö, på ett bra sätt.

Vi blandade juicen med cava för att göra mimosas. Minns när jag drack en sådan på restaurang för första gången, jag var nitton och satt och käkade brunch i San Francisco, och jag kände mig som världens! Mest! Kontinentala! Person!

Sen blevre dags för kubb. Jag tänker alltid att jag ska vara supervass, men sen visar det sig i stället att jag är fatalt kass. ÄH. Har väl andra kvaliteter.

Vi delade upp lagen efter outfits obviously.

Tänka sig den här gången slog jag faktiskt ner en kloss! Ring kvällspressen! Vi har ett scoop!

Och Andrea kör sitt vanliga psykande med DU SUGER. Underbar person <3

Ja ja ja man kan väl inte vinna varje gång heller.

Anar jag ett fejkat ”tack för en god match”-smile här?

Tack till Olof Rigmar som har tagit alla bilderna! Och alltså wow tack Tropicana för den här picknicken och alla juiceflaskor som jag pulade ner i min väska.

I morgon ska jag dricka fyra glas till min frukost. Hör du det pappa!

Annonssamarbete med Tropicana.

4 kommentarer | Translate


Laddar