Annons
Annons


Kompisdejta! Hitta en polare till hösten.


Många har skrivit till mig på sistone och frågat om det inte är dags för ett nytt kompisdejtsinlägg. Klart det är! Många flyttar till hösten, ska börja plugga på en ny plats eller längtar efter någon att promenera med, läsa böcker med, dricka vin med.

Annons

Detta kommentarsfält tillägnas er som vill träffa nya människor. Svara på någons annons eller skriv en egen! Det kan kännas lite läskigt, men det är värt det. Vänskap är värt det. Här har jag sammanställt några storys från folk som hittat varandra genom dessa inlägg. Så oerhört fint.

Kompisdejting, vad är det egentligen? Jag och Yrsa träffades ju så, och vi har blivit intervjuade om detta i SvD. Jag har också skrivit en krönika på ämnet här: ”Varför tror vi att vi bara kan dejta partners – varför inte vänner?”

GÖR SÅHÄR:

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet men byt ut @ mot (at) (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail om ni vill det). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite.

ALL KÄRLEK

136 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar