Annons
Annons


Hemmasöndag med ny väggdekoration och min älsklingslotion


Hej alla söndagsmänniskor.

Jag vaknade klockan tio i morse och har legat i sängen sedan dess. Har umgåtts med människor varje minut sekund sedan i tisdags, så nu bara ligger jag här. Tackar mig själv för att jag städade och dammsög läggan innan jag åkte till Köpenhamn så att jag kom hem till en plats man vill vistas på.

Annons

Gjorde frukost på det som fanns hemma. Hallonsmoothie med tahini och jordnötter, och kaffe. Läste lite ur Berättelse om ett äktenskap men vill dra ut på den. Så oerhört jävla bra och stark hittills.

Det attackregnar ute vilket också gör att jag kan slopa alla tankar om att göra ärenden på stan. Fifan vad skönt.

Jag har äntligen hängt upp min Malin Gabriella Nordin/Filippa K-scarf i siden. Älskar att ligga i sängen och titta på den. Se zucchinis ena dagen och valar andra dagen, men oftast hav och sol. Den är 120×120 cm, vilket gör att den täcker en tredjedel av väggen. Älskart.

En annan grej jag har gjort är att smörja in mig med min bästa body lotion. När jag bodde på hotell i Lissabon hade de denna i badrummet, och jag blev totalt kär. Eau d’orange verte från Hermés. Önskar att jag kunde klicka ut lite i din hand så att du fick testa, den sjunker snabbt in i huden och luktar så jäla lyxigt. Ingredienserna är tydligen, efter en snabb googling, citrusskal och blad, citron, mandarin, mynta, svartvinbärsknopp (?), ekmossa och patchouli. Snordyr men man får använda den lite då och då och kräma in sig med andra saker däremellan.

I veckan ska du få se bilder från Köpenhamnsresan. Hoppas att du har en fin söndag du med.

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar