ANNONSSAMARBETE MED TONI & GUY

Så kirrar du blogglockarna! ;-)


Owemge kolla vem som har blogglockar! Jo det är jag!

Ungefär varannan månad lockar jag håret, och varje gång jag gör det så känner jag mig lite som en annan person. Jag gillar att göra stora, luftiga lockar och använda torrschampo dagarna efteråt så att jag får njuta av frippan lite längre.

Nu tänkte jag dårå visa hur jag går till väga:

Okej, såhär ser mitt hår ut när det är nytvättat och lufttorkat.

Värmeskydd har jag hört är viktigt. Så det använder jag.

Jag sprayar Heat Protection Mist från Toni & Guy över hela håret och borstar igenom det.

Sen äre dags att locka håret. Jag sätter upp överhåret och börjar med det undre. Min plattång är från GHD och jag jobbar igenom underhåret först, för att sedan övergå till överhåret. Det blir kanske totalt sex lockar under och åtta lockar över. Jag vrider tången bort från ansiktet. Youtuba how to curl with flat iron om du vill ha bättre förklaring!

Jag låter lockarna svalna utan att pilla på dem för mycket, sedan sprayar jag med hårsspray. Detta heter Tousled Texture Creation Hairspray. Ett tips är att inte spraya för mycket på utsidan av håret, man vill ju att lockarna ska kunna bounca runt.

Efteråt ser man ut som en snällis.

Dags att borsta genom håret! Jag använder en Tangle Teezer, som är fett skonsam mot håret.

Och så fyller jag på med torrschampo i underhåret. Inte för att att jag har smutsigt eller flottigt hår, utan för att det ger så jädra bra volym. Och volym vill man ju ha. Detta heter Instant Refresh Dry Schampoo och är megabra. Jag borstar även håret efter att torrschampot är i.

Tata! För att håret ska bli ännu mer flowy brukar jag lägga över det i en liten snedbena efteråt.

Klart!

Plot twist: Idag klipper jag av mig halva barret. So long blogglockarna.

Annonssamarbete med Toni & Guy.

11 kommentarer | Translate

Laddar